Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

МАРС ТРЕЙД ЕООД /img/frontend/nomap.png"

МАРС ТРЕЙД ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


шубе го/я е и не казва!

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-5

Много ми е странно как г-м Пешо си позволява да ме нарича боклук без дори да се познаваме, но това само внася още по-голяма светлина около космическата фирмичка МАРС ТРЕЙД, като видите какви са им клиентите ще Ви стане ясно каква е и фирмата!
 
Успех на всички търсачи на силни усещания!!!


кандидат за работа

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-5

Напълно подкрепям мнението на колегата който е работил във фирмата, аз само на интервюто се явих и ми стана ясно с какви хора си имам работа, избягах по най-бързия начин, познавам и други хора които са работили във въпросната фирма и те са на същото мнение, а то е, че управителя г-н Мирко Бръмбаров е мизерник който използва хората докато им изтече изпитателния срок и ги заменя с други, от тази мизерна фирмичка нищо добро не очаквайте!!!


клиент

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
5

Спиридонеее...ако не те познава човек какъв боклук си, ще вземе да ти повярва!
И се чудя, как те е търпял Мирко и два месеца, аз ако бях да съм те изгонил като мръсно куче още на втория ден. Пък и Спиридон си се писал, анонмник, що не си напишеш истинското име, бе, защото сигурно те познават хората какъв си мизерник, затова.


шубе го/я е и не казва!

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
2

В никакъв случай не допускайте грешка да започнете работа в тази малка семейна фирмичка наречена с палавото космическо именце "Марс трейд" ЕООД и за да не бъда голословен ще Ви изложа няколко интересни факти защо не трябва да го правите:
1. Управителя г-н Мирко Бръмбаров е меко казано болен мозък, който постоянно страда от манията, че някой се опитва нещо да го излъже, което разбира се автоматично рефлектира върху Вас, мисли се за психолог или някой може и да го е излъгал, че има такива способности.
2. Колежката Ви Стефка която събира заявки от магазините е нещо като държанка на въпросния г-н, живеят заедно, дадена и е малко власт и се е получила взривоопасна смес.Интригантка е до мозъка на костите и толкова дълбоко е влязла в задните части на г-н управителя Мирко Бръмбаров, че успява да му влияе със страшна сила, ако все пак наберете кураж да си опитате късмета във въпросната палава фирмичка моят съвет е в ниакъв случай не влизайте в пререкания и спорове с въпросната особа, направите ли го кариерата Ви във фирмичката автоматично приключва.
3. На интервюто с г-н Бръмбаров ще Ви бъдат обещавани разни интересни неща като например 3% при направена заявка от всеки намерен от Вас нов обект или в случая железария, но няма да Ви бъде пояснено, че въпросните 3% се изчисляват върху доставната цена на стоката, а не върху продажната и при извадено ДДС, а като се има предвит, че стоката влиза от Китай направете си сметка каква ще е Вашата печалба.
4. Задълженията Ви ще бъдат много и разнообразни: шофьор, склададжия, общ работник, чистач, инкасо и т.н.
5. На интервюто ще ви бъде казано, че стартовата Ви заплата е 500 лв но знайте, че тя си остава и финална заплата, опитате ли да говорите за повишение няма да го получите ще Ви бъде казано, че трябва да намирате нови обекти за фирмата и от %-та за който съм обяснил по-горе ще си повишите заплащането.
6. Фирмата има малко спретнато офисче и в Пловдив, всеки понеделник или почти всеки ще Ви се налага късния следобед да пътувате до там за да го зареждате със стока от което ако случайно се заблудите и започнете работа ще забележите как с геометрична прогресия се натрупват извънредни часове които обаче си остават за Ваша сметка те не се заплащат от г-н управителя.
7. Заплатата върху която Ви осигуряват получавате по карта, а разликата Ви се дава на ръка, картата трябва да е в ДСК, нито една друга банка не Ви върши работа понеже при превод към друга банка се плащали някакви такси за които такси аз лично не открих инфо в мрежата.
8. Служебния автомобил не се кара на автомивка понеже тя е с космическата цена 2-3лв., а се мие от Вас с маркуч и гъбичка.
9. Относно космическата заплата която ще взимате, няма проблем тя Ви се дава навреме забавяне може да има 2 максимум 3 дена.
10. Колата се следи с JPS и ако недай си боже направите някое своеволие относно маршрутите за деня то веднага бивате повикван на килимчето при психолога г-н Бръмбаров за да обясните защо сте минали от там, а не от там.
11. Когато изтече изпитателният Ви срок от 6 месеца и дойде време за подписване на постоянен трудов договор и съответно за леко корегиране на заплатата Ви психологът г-н Бръмбаров ще Ви извика на кратък разговор и ще Ви обясни, че дълго е мислил и е стигнал до извода, че няма да успеете да се сработите следователно ще е по-добре и за двете страни да се разделите.
Или обобщено накратко за минимално заплащане ще бъдете експлоатиран максимално, успех на всички търсачи на силни усещания!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?