Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Съркълс България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Съркълс България ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 11


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Последните мнения са много стари, затова реших да напиша как стоят нещата реално в компанията.
За момента всичко е доста добре, особено след като се смени мениджмънта почти изцяло. Много добре се грижат за хората си, и единствен минус е липсвата на хоум офис, но това не се усеща.
Не знам друга компания, или поне мисля, че са много малко, която да се грижи така за хората си. Атмосферата е много положителна, и релаксирана, а проектите, по които се работи, са уникални, once in a lifetime.
Изобщо не обръщайте внимание на мрънкачите, такива винаги ще има. Информацията за проектите в Интернет е много малка, но повярвайте, няма къде да се докоснете до такава работа.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като се има предвид, че фирмата се занимава с подслушване в услуга на престъпници и диктаторски режими и вероятно е косвено оговорна за смъртта на много хора, то дискриминационното отношение към служителите и кандидатите е дребно престъпление.
Не се занимавайте, ако сте нормален човек.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тези, които подбират и назначават хора там са или некъдърни или въобще не им пука или в цялата фирма просто "кипи" дейност и реално е някаква схема на източване и пране на пари, тъй като на ръководството не им пука какво ще се прави, какви хора наемат там и какви заплати ще дават. Например съвсем скоро точно за един ден, наеха един без аболютно никакъв опит за това което ще поддържа и то за възнаграждение с около 50% повече отколкото други стари служители на тази фирма на подобна позиция. Та този има някакви сертификати но очивидно взети само с дъмпове, които причини огромни загуби на предишната си фирма поради абсолютна немърливост. Та подбора им на персонал куца от всякъде.


бивш служител

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
1
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-1
Потенциал
0
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
2

Последното мнение много добре описва състоянието във фирмата и почти няма какво да се добави.
По отношение колегите - както навсякъде има супер свестни типове, които искат да си свършат работата и такива, които искат да скатават.
Една от най-често повтаряните лъжи е, че се работи с "хора които харесваме".Истината е, че има "удобни" и "неудобни", и мениджмънта очевидно няма волята да направи нещо по въпроса с "удобните" които пречат на работата на всички останали.Толерират се старите служители, дори и такива, които си позволяват абсолютно непрофесионално отношение към колегите си.
Ако искате да отидете на място, на което да се съобразявате с такива "примадони", там е.
Много често се насажда впечатлението "ние сме супер, другите са тъпаци" и хейтът между екипите, е основна двигателна сила, на принципа "Дайте да им покажем на тях!".
Отношението на фирмата към здравето и благосъстоянието на служителите е спорно. Поддържат тезата, че по-добре да се плащат пари и хората да си ги харчат както намерят за добре, отколкото някакви социални придобвки, но и парите не са нещо впечатляващо на фона на пазара на труда в София.
Все още не са стигнали на ниво сериозен корпоративен булшит, но отиват в тази посока.
Офисът е на готино място, но като инфраструктура е под-сякаква - разбирай - ако искаш да видиш нещо навън, може да ти се наложи сам да си измиеш прозореца. Зоните за отдих са... рядкост. Ако сте свикнали да си носите храна от вкъщи, свикнете с идеята, че ще имате привилегията да обядвате в подобно на килер помещение, обикновено в непосредствена близост до тоалетната, откриването на която не би било проблем и за човек с хроничен синузит и превръзка на очите...

Кадърните и оправни хора се евакуират след около 2 години прекарани във фирмата, горе-долу достатъчни да се насъбере критичната маса неизпълнени обещания и неоправдани очаквания.
Хора се спускат на позиции "от нищото", често без дори тийм лидовете да са били на интервюто, или изобщо да изкажат някакво мнение.
Изобщо ако имате някакво мнение по някой въпрос - по-добре да си остане за вас.

Може би е добър старт за човек без никакъв опит, с умения за работа под стрес.

Ако имате опит, искате да се развивате професионално и нямате нужда от допълнителен хаос в живота си - помислете за друго място.




настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Гледам предното мнение за хейта на кандидатите. Като цяло е вярно. Все пак е вид коректно отношение да ти се обадят, ако не те харесат, за да си вървиш по плановете за намиране на работа.

Същото мнение казва много истини, но моят поглед е по-различен. Работа има много. Проектите са интересни и част от тях другаде няма как да се намерят като потенциал да научиш при желание. И тук според мен е проблемът- хората масово са в среда, където 7 от 8 часа чат или игри са нормални и може и да не правят нищо смислено, започват да приемат за нормално и вид успех да свършат нещо за час за целия ден. Като цяло мотивацията отива повече на отчитане на 8 часа в офиса.

Оценка на база свършена работа липсва. Кариера по-скоро няма шанс да се прави, поне не като ръст. Както влезеш, така ще стоиш докрай. При идея да се вкара по-висока позиция, просто в общия случай ще наемат нов човек отвън.

Заплатите са по договорка, която много трудно се променя. Приказките за увеличение са далеч от реалността. Поне за представяне в работата по-скоро няма да ти дадат повече или ще е минимално и до граница "старите взимат малко повече".

Като цяло средата в част от екипите демотивира хората, които са влезли с идея за развитие. Усеща се толериране на по-стари работници от времето на малката фирма и пълна липса на оценка на новите. Така виждаш как хора не вършат нищо, но ти не можеш да мръднеш, защото просто те са максимума. Заради тези неща екипът от време на време губи наистина нахъсани и умеещи хора или се стига до влизане в играта да минеш с минимум работа.

Да, работата е спокойна освен в стресови ситуации. И стресът за много хора е най-накрая да свършат работата си след поредния изпуснат срок. Има и ентусиасти, които вършат адски много, защото си обичат работата. Всичко още е в процес на развитие и в различните отдели е различно.

Фирмата е в процес на ръст и напасване на работата на все по-големите екипи. Нормално е да мине по път, който в 99% от ревютата на работодатели по света се описва по един и същи начин.

Точно договарянето на заплати тайно и какво ще си поискаш плюс липсата на оценка след това е огромен проблем. Мотивацията отива към "Защо да си давам зор?". Някак си хората в един момент научават за дисбалансите в заплащането на база свършена работа, виждат как до тях не се работи, но пак се взимат същите пари. Липсата на бонуси или различни заплати спрямо представяне води до това масово да не се дава зор. Оценките на персонала все още са по-скоро поредната процедура за минаване и не влияят на почти нищо. Заплатите са около средните на пазара. За някои отдели са над, за други при търсене на обяви се намират и в пъти по-високи. Зависи от това какви пари са решили, че са максимума за вида работа и кога са наели хората. Има позиции с пъти над средното, други са с под него.

Подборът все още е повече по cv. В някои отдели това заедно с прекаленото осланяне на лоялните, т.е. работили по-дълго в екипа, води до проблеми с липсата на опитни хора да планират и водят. Всичко там се оправдава с agile идеологията или рисърч, но всъщност често до самия таск никой не знае какво ще прави и едно и също се преправя постоянно, за да може да се направи нещо свързано.

Фирмата има огромен потенциал. Във всеки проект човек и с 10г опит може да научи много. Шефовете са хора, които просто искат да видят свършена работа. Реално те оставят да дадеш максимума си, ако искаш, и не ти пречат. На моменти точно добрината им им играе лоша шега. Просто наистина разрастването е довело до някои структурни проблеми, които създават и мнения като "Място, където е рай за скатаване.", и "Липса на кариера.", и "Несериозни с интервютата.". Но и всеки се учи с времето.

Не бих препоръчал фирмата на хора, които са свикнали да се отдават на 100% и имат голям опит и идеи за кариерно развитие, не могат да търпят да виждат проблеми и обичат да си "бият главата в стената". Много неща ще ги изнервят. Ако си свикнал на високи обороти, бавното темпо наоколо би те подлудило, средата ще те натиска да станеш част от масата. За хора, които искат да натрупат опит в нещо различно от масовите продукти на пазара и още се развиват, е много добро място. Определено вярвам, че с времето нещата ще се напаснат. Фирмата има наистина невероятни проекти и възможности за развитие.


настоящ служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Не мисля, че кандидати за работа имат основание да слагат оценки за дадена фирма. Ясно е, че неодобрените ще имат причина да "хейтват". Колкото и безполезно да е това, явно причинява задоволство в някои хора..

На кратко моето "вътрешно" мнение за фирмата.
Работя в нея от миналата година.

Заплащането е добро. Разбира се зависи от началната уговорка, която си направите. Като това не е крайната ви заплата, а само началната. След известно време и резултати от ваша страна ++ ..

Уважение и Колеги - до сега не ми се е случвало някой да "не ме уважава". Има хора, с които е лесно да се разговаря, има и такива с които е по-трудно.. Както е навсякъде.

Работна среда и Привилеги - бих казъл спокойна и приятелска работна среда. Колкото до привилегии, типичните здравни и прочие ги има. Няма някакви гъзарски работи, но лично мен това въобще не ми е цел в живота. Осигуряват и допълнителни "неща", които поискаш за да работиш.

Фирмена сигурност и Натоварване - стига да си работи човек, съмнявам се някой просто ей така да го изритат. Натоварването не е голямо, с изключение ако някой клиент не напира за нещо. Разбира се може да се случи някой шеф да даде повечко зор, ама до сега не съм работил на място където това не се случва..

Колегите - съвсем нормални хора. Почети с всички може да се разбереш лесно. Разбира се има и по-проблемни, но не мисля че може да очакваш всички да са постоянно весели и засмяни.

Потенциал - немога да го коментирам поне за сега. Фирмата се разраства постепенно и предполагам, че всеки има шанс да израстне. Това не значи, че ще станете Шефове, но все пак неможе и всички да са такива..


кандидат за работа

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-3
Работна среда
-5

Здравейте,
Преди много време бях на интервю в въпросната компания. Много разочарован бях от начина на интервюиране. Няма да навлизам в детайли.
След интервюто(малко след това) ми се обадиха че съм твърде квалифициран и ако имат по-висока длъжност за мен ще се свържат.
Минаха година-две, имат такава позиция, НЕ се свързват с мен. Няма лошо.
В момента рекрутерите от Techwork и други активно набират именно за ТАЗИ компания, с предлог за 3500 евро заплата...работата е в Абу Даби.
На ваше място НЕ бих кандидатствал за тази компания. Причината е ясна, просто гугълнете за компанията и ще разберете в какви shady сделки е замесена и колко рисково е да ходите по други държави. (hint: правителства, подслусшвателни технологии, скандали).
Жалко че българите се хващаме като удавници за най-малкото привлекателно бляскаво нещо (пари), които..парят в случая.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Да споделя и аз моето мнение от миналите 2 интервюта. Не получих никакъв отговор от тяхна страна. Втората среща се състоя и месец няма отговор от тях. Изключително абсурдно поведение. Нито тяхната ХР-ка се обади за фиидбек, нито ХР-ката посредник (Стела Маринова от компания Techwork). Писах 2 мейла да поискам такъв, но така и не получих отговор. Обещават ти куп неща, а още в процеса на подбор си показват циганията. Не знам дали компанията е добра или не, но отношението им определено е булшит. Ако уважавате себе си, не ходете там дори на интервю. Може да отидете само в един случай - ако желаете да си загубите времето. Чужда компания, но управляващите са българи - ЛИЧИ СИ!


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
3

В отговор на предния коментар:

При желание за развитие от страна на служителите има и поле за изява. Екипите са разделени на проекти, като от един до друг екип има големи разлики в процеса на работа и следователно в резултатите от трудовата дейност. Относно това кой колко се задържа - всъщност текучеството е минимално.
Ако човек си търси работа където да се скатава и да си взима заплатата, толкова по-зле за него...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?