Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ОРАК Инженеринг https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,бул. Санкт Петербург, бизнес център Аркадия&markers=Пловдив,бул. Санкт Петербург, бизнес център Аркадия

ОРАК Инженеринг

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 119 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 61-70 от общо 119


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Леле ама, ти и Орак наистина нямате срам. Аве готин ти си знаеш кой си, то стана ясно за всички, кой пуска тези позитивни мнения, че и си почнал и негативни да пускаш и после пак позитивни, за да направиш една голяма каша, такава каквато е и във фирмата ( Орак естествено).
Ама смятай колко трябва да си зле и да си отчаян за да постъпваш така. Ама това не ме учудва нали се познаваме знаем се.
Не сме влизали с симпатизантите ми в форума, 2-3 седмици и виж ти какво станало нашия "приятел" сменил тактиката почнал да пуска съвсем калпави негативни мнения, копирани даже и после да си изсипва суперлативите на техен гръб, че и на гърба на другите и да ни злепоставя, тези които ясно и отчетливо сме дали негативни и съвсем реални и заслужени от теб и от самата фирма мнения.
И написал с цялата си наглост " ...значението на три думи : 'честност' , 'достойнство' и 'уважения'..." Тези думи ти не знаеш какво означават и може би никога няма да разбереш като се съди по постъпките ти.
Я кажи колко души напуснаха фирмата през последните 6-7 месеца(включи година ще са повече:Д) заради точно тези 3 думи, на които ти не знаеш значението, а иначе използваш. Я се похвали че всички са били доволни и са си получили всички обещани плащания и други обещания и суперлативи, и сте се разделили като приятели, никакви проблеми и спънки, да то не ти пречи да го кажеш ама истината е съвсем друга.
А защо ли са напуснали тези хора по добре се замисли. И само за да ти помогна да ти кажа, че не е защото в Орак дават най-големите заплати, най-добрите условия, и е "най-великата" фирма. Причината е една и е ясна ама никога няма да го признаете нали.
Само искаме да те помолим да не се представяш от наше име и да си забъркваш кашите и интригите в фирмичката, а не по форумите.
И аз ще помоля АДМИНА, ако може да се вземат мерки, защото и ние искаме този форум да се използва по предназначение.

П.С. И присегашното положение когато ОРАк е сред "АЗ обичам моята фирма" - кой е този луд който обича ОРАК хахаха, а вижте как се е получило абсолютна аномалия, то тези дето работят там го мразят, а да не говорим за тези, които вече не са там или потенциалните бъдещи служители. Знаех си че тази фирма е "Уникална", жалко че не е с хубаво.
Няма да гласувам нека си остане там щом от ръководството искат по този начин това да стане ама не знам дали това ще им е от полза.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Драги читатели на www.bgrabotodatel.com,
уважаеми администратор на сайта, прочетох крадените мнения и съм изключително възмутен от действията на тези измамници, който си позволява без да подбират никакви средства да калят името на Орак и да си мислят че биха могли да ни манипулират по такъв елементарен и немораен начин. Смятам че с тези си действия, клеветника безпорно ни показва по неоспорим начин пълната несъстоятелност на твърденията си. Познавам хората от ОРАК достатъчно добре за да мога да преценя по съвест, че нападките на който са подложени тук са наистина плод на нечий болен мозък. Човекът който стой зад това бих му препоръчал да отвори речника и да препише 100 пъти значението на три думи : 'честност' , 'достойнство' и 'уважения' . На всички читатели, които вие се пробвахте да хванахте за канарчета им стана ясно че не уважавате себе си, не цените достойнството си и нямате идея какво значи понятието честност.Също така смятам, че няма човек на който да не му стана ясно кой стой зад тези манипулативни лъжи. Подкрепям още веднъж ОРАК и знам че там наистина работят достойни хора, който в никакъв случай не са заслужили да бъдат оливани с такава помия.


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

И аз открих едно строго негативно мнение-менте : 'Какво може да се очаква от неграмотни......' което е можете да прочетете на предишната страница на 2007-06-26 08:29:25 е копирано дума по дума със запетайките от мнение дадено на 2006-11-13 08:09:15
за '2 бе' ( http://www.bgrabotodatel.com/company.php?start=10&id_firm=73)....... Немам думи !!! Абе тия кретени найстина са страшно тъпички и слабоумни.Дори ги съжалявам.Ама не съвсем, щото са много долна измет всъщност. Можеш ли да свиеш мнението на друг човечец ? И по този начин освен себе си не компроментираш ли и човечеца дето е изразил искренната си мъка? Ей долни подлярчета! Голяма измет сте да знаете!Админ не стой безучастен - накажи ги тия мишоци дето си позволяват по такъв подлярски начин да компроментират невинна фирма като ОРАК чрез сайта ти ! Мръсници.... !!!!


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Еврика - Открих мнение което е яко крадено от някой 'умник' дето наистина смята нас хората, който четем тоя сайт за пълни олигофрени !Олигофрен си ти скъпа моя/мой/ дето си позволяваш такава наглост.И така какво открих :Негативно мнение 'Otwratitelno mjasto za rabota i prichinata e naj-weche ...' дадено по горе от 'ах' в 2007-06-19 14:46:15 всъщност е изцяло копирано от мнение дадено два дни по рано на 2007-06-19 14:46:15 за фирма 'Стемо'- http://www.bgrabotodatel.com/company.php?start=320&id_firm=258. Драги Читатели,Уважаеми Администратор подкрепям идеята дадена по горе тези 'мнения' , да не се трият /нека останат като паметник на човшката безочливост и наглост/ ,а със съгласието на системния всяка такава груба гавра с читателите и Орак от тях да бъде 'възнаградена' с по-няколко строго положителни оценки.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ами не съм сигурен приятелю, че става въпрос за същия документ, от сайта на майкрософт, просто защото не става въпрос за него, а за нещо, което съм гледал на живо в родната БГ, не помня да съм казвал, че на сайта на микрософт съм намерил правописни грешки.
краси и фидел кастро - абе вие ще ме убиете бе....и после се сърдите за квалификацията приятно луд.
две протоколни забележки:
1. Ало се вика като се вдига телефона
2. нормалното възпитание изисква да се пише на български език, а не на маймуница, а ако става въпрос за презентации пред хора, се изисква и да няма правописни грешки.....айде да си жив и здрав...


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Ами много интересна игра се завихри тука ! Подкрепям предишните две мнения,.но призовавам системния администратор да не премахва тези крадени от сайта му мнения, а да ги маркира като манипулативни и да им даде служебно контра мнения с тройно повече положителни точки.Явно е че зад отрицателните оценки стой един човек, който краде чужди мнения дадени за други фирми в този форум с цел да плюе Орак и много плоско,нелепо и вън от всякакъв контекст се пробва да ги насочи към Орак. Явно е че човека които плюе тази фирма няма да спрат да манипулира четящите сайта. Явно е че не е справедливо да бъдат лъгани по този елементарен начин. Затова настоявам за всяко явно копирано от оценка на друга фирма отрицателно мнение СИСТЕМНИЯ АДМИНИСТРАТОР да даде по 3 изцяло положителни оценки. Не е никак трудно да се намерят такива случай - напротив от много високо си личи че повечето отрицателни мнения са копирани отнякъде.Просто всеки който познава дори и малко фирмата го напушва див смях като прочете повечето отрицателните мнения и моментално му става ясно, че се отнасят за някой друг но не и за ОРАК.Сега вече имаме и обяснение защо - ами просто наистина се отнасят за други компании и просто злонамерен манипулатор без фантазия се опитва да ни ги пробута по меко казано некоректен начин.Айде моля - ние не ядем доматите с колците! Аз също открих за по малко от 5 минути едно мнение 100% безочливо копирано от мнение дадено за друга фирма : Определението :"Много ми се искаше да дам положително мнение за тази фирма. Как да го направя като това ще значи да излъжа?!" дадено на 2007-06-26 08:36:18 към орак и подкрепено с изцяло отрицателна оценка всъщност е началото на мнение дадено от 'анонимен' 2006-11-30 21:00:29 за фирма '2be / Кимимпекс ТЛ ООД'/ (http://www.bgrabotodatel.com/company.php?start=40&id_firm=73). Естественопреписано с пунктуационната грешка. Също така естествено, извадено от контекста звучи тъпо и налудничево ! Админ - Вземи мерки ! Колеги не стойте безучастно да гледате как ви правят на глупаци! Знам че е извън правилата на сайта, но в интерес на елементарната справедливост ще копирам настоящото мнение три пъти със строго положителни оценки в протововес на краденото манипулативно мнение което описано от мен по нагоре/ 'Много ми се искаше.....'/. Прозовавам всеки който открие такава груба манипулация да я посочи и на администартора, който да не я трие а да я 'бонунсира' с три пъти повече положителни точки.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Така е ! Мисля че това не е място за агресия, идета на сайта е друга. Администратор тези от 'тъмната страна' не са само луди , а са си и доста тъпички.Дори не могат да измислят един свестен компромат сами. Моля Ви вижте мнение от 2007-06-19 14:30:34 дадено от мним "настоящ" и мнение дадено в оценките на 'Стемо ООД' от 2006-11-07 10:40:21 от 'Бивш Служител'(http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=258).Ще забележите, че мнението за Орак е изцяло изкопирано от оценката за Стемо.Включително и правописните грешки. Ако се огледате внимателно ще откриете, че и част от другите негативни мнения са генерирани по този странен начин. Какво значи това всеки сам може да се досети. За мен е ясно, че всъщност зад негативните оценки стоят един или няколко единични 'героя' който се мислят за много умни, но всъщност те нямат достатъчно аргументи да съставят дори едно самостоятелно отрицателно мнение..... и разбираемо доста некадърно се пробват да пладиатствуват от други части на сайта Ви. Смешно и жалко. Наистина най-добре е да им се затвори устата, щото те се гаврят не само с орак, но и с цялата идея на сайта и компроментират хората които имат да кажат нещо наистина съществено както за работодателите си ! Подкрепям колежката преди мене и Ви призовавам да се противопоставим на тези груби опити за манипулация.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Съгласен съм с теб Nabludatel, няма от бившите такива коита да са настоящи фенове на ОРАК. Всеки си е тръгнал с някакво огорчение от фирмата, писнали са му интригите на изживявашия се за "биг бос". Много хора са ме питали дали не е поставено лице на някой...отговора той си го знае...а и дали е сие за негова сметка...


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Krasi, kvo stava... aide pusni 3-4 (+) posta. Ve4e dosta (-) menenq ima i vse pak da si v chelnata troika na "Az obicham moiata firma" :))))) m/u drugoto ne si podpisvai s smeshni psevdonimi kato "Bivsh slujitel i nastoqasht fen :-)" zashtoto niama bivshi i da sa FEN-ve na ORAK osobeno sled vsichki mizerii koito si napravil na bivshite slujiteli BEZIZKLUCHENIE! are.. chakam da vidia kvo shte postvash!


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Искам само да кажа на управителя на фирма Орак Инженеринг, който очевадно е напущал лично всички позитивни мнения за фирмата си:

Г-н управител, като Ви чета писанията и се сещам за една хубава поговорка, която идеално пасва на Вашите постове: "По добре да си замълчиш с риска да те помислят за глупав, от колкото да отвориш уста и да разсееш всяко съмнение".

Хубаво е да се вслушваме в народната мъдрост. Приятен ден!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?