Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Боали ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Софрониево, ул.Гаврил Генов, 16&markers=Софрониево, ул.Гаврил Генов, 16

Боали ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
2
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Работих във фирмата две години и малко. Всичко беше на ниво, работната атмосфера беше приятна и с колегите се разбирахме много добре. Никога не са ми бавили заплатата и винаги когато ми се е налагало да изляза в отпуска или болничен не е имало проблеми. Работата е лека, особено като се свикне. На няколко пъти сме оставали в извънработно време и винаги се е заплащало допълнително.
Заплатата ни е добра и достатъчна и абсолютно оправдана за региона, в който се намираме все пак не сме в София. Наложи ми се да напусна тъй като със сестра ми се преместихме да живеем в друг град.


клиент

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-5

ЗАПЛАЩАНЕТО Е ПОД МИНИМАЛНОТО - 200 ЛВ ЗА 1 МЕСЕЦ ПРИ РАБОТНО ВРЕМЕ- 8 ЧАСА,КОЛКОТО И НЕРЕАЛНО ДА ВИ ЗВУЧИ! ПАРИТЕ ВИ СЕ БАВЯТ И НАКРАЯ ДОРИ НЕ СИ ГИ ПОЛУЧАВАТЕ! ХИГИЕНАТА Е НУЛЕВА...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?