Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Подем-Кран АД /img/frontend/nomap.png"

Подем-Кран АД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


представител на управлението

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работата е страхотна, не разбирам от какво се оплакват тия льохмани, ъъъ ниска ми заплатата, ъъъ повишение, само мрън мрън, никаква работа, аман !


настоящ служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
1
Натоварване
0
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
-4
Работна среда
-5

Фирмата по начало някога не е била лоша .... В последните години се извършва яко крадене и разграбване и то от най-високото ниво на управление ! Усвояват се пари по разни програми без крайни резултати, а работната среда става все по-лоша и по-лоша. Сегашният изпълнителен директор Станчев е същият,който проведе съкращения във фирмата през 2009г. като външна фирма и за което е било платено 400 000лева ! В момента налага същия стил - на заплахи и уволнения ... всъщност той друго не може да прави и изобщо не е компетентен в технологичния процес. Така - условията във фирмата са отвратителни,проверяващите органи явно се подкупват.Зимата е студено - при -20 вън, вътре и то към средата на цеха е 2-4градуса,предната зима в монтажа падна на -9. Лятото е страшна жега и задух. Запрашено е и шумно със сигурност над нормите, няма аспирация, машините са наблъскани, също най-вероятно под нормите. Тоалетните са в отчайващо състояние... Със сигурност има нарушения на кодекса на труда,които са прикрити - работници"връзкари" правят по 8часа извънреден труд всеки ден в рамките на месец ? Началник-цех (Илия Станев) отговаря за здравето и безопасноста на работниците ? .... мога да продължавам още в този дух, но е безсмислено. Както прочетох и за други фирми в Габрово, тук също оцеляват "близачите",нагаждачите,връзкарите и подлизурковците , а тези които работят (работата е тежка и уморителна) получават само упреци и заплахи .... и който си отвори устата - пътува !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?