Много разочарован останах от тази фирма. Още от началото като започнах, нито някой ме вкара в работата нито нищо. Като че ли бях длъжен сам да си направя обучението. Всяка фирма си има свой стил на работа, но не и тук. Нещата се случват по инерция, няма план за работа, няма нищо. Иначе парите не бяха лоши и се даваха навреме, но възможността за израстване е нулева. Да не говорим, че накрая трябваше да разбера от счетоводителката, че съм освободен, което е страшно несериозно като отношение.
Към анонимен-кандидат за работа: по кои въпроси не можахте да се разберете още в началото?
Супер нагло отношение от Теодора Новева,не можахме да се разберем още в началото.Според мен не си струва да започвате работа за тая фирма.Поредната фирма,в която си мислят ,че вървят напред без никаква човещина към хората!!!
Подробна оценка от Пламен
Работил сам за тази фирма и не споделям мнението на другия бивш служител. отношението кам работниците от страна на шевовете е добро, каквото са ми обещали като заплащане сам го получил.техническия раководител с когото работихме се казваше Константин,веднага правеше тр,договори ,всеки петак ни плашташе .не мога да кажа ништо лошо за фирмата,напротив много сам доволен и с удоволствие бих работил пак.
Подробна оценка от бивш
Тази е смешна фирма шефовете са некви мизерници заплатите ,който дават са мизерни ,а работата е много.Работниците са интриганти и много завиждат много абе какво да се прави смешна фирма смешни работници по-добре стойте на далеч от тях.Търсе те си друга работа
Подробна оценка от Мими
Някой знае ли нещо за фирма "Хидроизомат" АД - заплати, отношение, условия за работа? Интересува ме по-специално администрацията.