Хидроизомат АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Искър, Квартал ДРУЖБА 1, ул. ИЛИЯ БЕШКОВ, 8, бл. -, вх. -, ет. -, ап. -&markers=София,Район р-н Искър, Квартал ДРУЖБА 1, ул. ИЛИЯ БЕШКОВ, 8, бл. -, вх. -, ет. -, ап. -

Хидроизомат АД

Много разочарован останах от тази фирма. Още от началото като започнах, нито някой ме вкара в работата нито нищо. Като че ли бях длъжен сам да си направя обучението. Всяка фирма си има свой стил на работа, но не и тук. Нещата се случват по инерция, няма план за работа, няма нищо. Иначе парите не бяха лоши и се даваха навреме, но възможността за израстване е нулева. Да не говорим, че накрая трябваше да разбера от счетоводителката, че съм освободен, което е страшно несериозно като отношение.

Към анонимен-кандидат за работа: по кои въпроси не можахте да се разберете още в началото?

Супер нагло отношение от Теодора Новева,не можахме да се разберем още в началото.Според мен не си струва да започвате работа за тая фирма.Поредната фирма,в която си мислят ,че вървят напред без никаква човещина към хората!!!

Работил сам за тази фирма и не споделям мнението на другия бивш служител. отношението кам работниците от страна на шевовете е добро, каквото са ми обещали като заплащане сам го получил.техническия раководител с когото работихме се казваше Константин,веднага правеше тр,договори ,всеки петак ни плашташе .не мога да кажа ништо лошо за фирмата,напротив много сам доволен и с удоволствие бих работил пак.

Тази е смешна фирма шефовете са некви мизерници заплатите ,който дават са мизерни ,а работата е много.Работниците са интриганти и много завиждат много абе какво да се прави смешна фирма смешни работници по-добре стойте на далеч от тях.Търсе те си друга работа

Някой знае ли нещо за фирма "Хидроизомат" АД - заплати, отношение, условия за работа? Интересува ме по-специално администрацията.