Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Лили Дрогреие /img/frontend/nomap.png"

Лили Дрогреие

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 80 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 80


клиент

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Преди време имах работа като клиент с отдел Маркетинг... Направо съм изумен... Началничката изглежда на пръв поглед нормална, но всъщност е от типа хора, които вярват във врачки и баячки.Вероятно гледа Маг Светлина по Канал 3. Но другата й сътрудничка ли, каква е, това вече беше впечатляващо. И то не младо момиче да кажеш, че е неопитно. Жена над 30 години, инфантилна, проста и крайно непрофесионална. Мисля, че и тя се казваше Лили като веригата... Не успя да разбере елементарни надписи на английски, да не говорим за селския врачански акцент... Изумен съм как e възможно някакви жени на нивото на чистачки или в най-добрия продавачки, но не в мола, там знаят английски, да работят в маркетинг отдел в доста голямо предприятие...


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте довчера бях служител в лилито. Искам да споделя че след месец и половина работа вчера отивам за втора смяна и просто управителката ми каза от днес си освободена когато я попитах за причина тя ми отговори нз. Регионалния и казах аз затова съм регионален и мога да правя каквото си поискам. Така съм решил. Аз правех всичко което ми се каже трепех се като куче и накрая кво върви си ми няма да стане. А на мое място има друга която е в една компания с регионалния. мога да потвърдя че са супер зле защото съм се облегнала веднага ми да седи той 12 часа да го видя какво ще прави тос обсъжда другия оня третия и накрая ама тука няма интриги всички са добри е не мерси. НЕ СЕ МЪЧЕТЕ С ТЕЗИ ХОРА.... Когато прочетох повечето коментари останах потресена.


представител на управлението

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
2

Опа някоя управителка май се позна


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До анонимната, оплакала се:
Не знам как са те взели на работа толкова неграмотна, но осъзнай, че нямаш голямо бъдеще!!! Циганите пишат по- добре от теб! Важното беше да хленчиш само,а не да си благодарна.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Е за кво работите там като не ви харесва?Някой да ви е карал на сила?


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Трябва много да сте в нужда за да започнете работа в тази ""Широко представена верига"",която има 70 магазина в страната.Всички тези магазини се отворят за сметка на персонала, които работи там! Работих достатъчно в веригата за да разбера, че съм абсолютно всичко но не и консултант на козметика и битова химия.Бившите ми колеги са написали достатъчно, но и аз ще дам мнение.Така наречените " управители ""които нямат нужното образование за тази позиция и нямат елементарно възпитание за да общуват с служителите си, заприхождаване стока за хиляди левове, вкарват нереални броики в системата и така ревизията не излиза:)Яко се кради и сттторнира!""Регионалните мениджъри"" са плътно зад гърба им и не се дава дума да се каже за тях.Цял ден кафенце, обядваме през работно време, веселба в склада( които прелива от кашони и стока)клюкарски истории по 1 час с търговските представители, а наи интересното е че като се гледат камери в офиса, те не наблюдават клиентите а служителите си кои какво прави.Няма такова нещо като да си кажете нещо с колежката си, трябва да си влажен в разнасянето на стока или 2 часа да не мръднеш от касова зона.Замествала съм в доста магазини, никъде не е по различна политиката.Всеки управител работи по един и същ начин, тоест работи е много силна дума за тях, по скоро се обсъждат една друга.Наи голям неприязън изпитвах от лицемерието когато доидеше регионалния мениджър.Пред него правеха мили очички, а след него го съсипваха с хиляди обиди пред търговските.Драги ми господин Велагич, не клиентите крадат толкова много а самите ти подчинени.Вкараи друга политика и не ги въздига от продавачки на управители които нямат представа какво правят и допускат грешки и персонала плаща, може би регионалните така ги обучават.Бих искала да спомена и Иван Балджииски, които уж се занимава с видеонаблюдението.Да вземе да сложи камери на четеца през които минава стоката в системата и да сложи микрофон на стационалнияяяяя телефон...ще разбере доста истини:) Да поговорим за ревизиите които се провеждат по 12 или 16 часа през 6 месеца ( представете си колко стока ще липсва за толкова време), с машинки които кои знае каква им е схемата и на тях, сами се досещате.Наи нелогичното плащат за цялата вечер нощен труд 3лв....а аз минимум съм похарчила 20лв за цялата ревия.
Всяка фирма която е на пазара с утвърдено име, трябва да цени хората които им вадят оборотите.Като заключение ще кажа.
Не си хабете нервите и здравето за 700лв където навсякъде ги взимат ( даже няма и 700) заради ревизиите.Лили Дрогерия е една голяма схема между управители и регионални.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Сега, относно оплакващите се в BGRabotodatel искам да поясня следните неща:
1.За обслужващия сектор в България (навсякъде) - заплатите са ниски (500-700лв), отношението към служителя не е добро, а работата е къртовска като правите всичко, което се наложи.Необходимо образование - клони към никакво.Няма (и няма как да има) изисквания за добър външен вид и други комуникативни качества.
2.За производството (навсякъде) - заплатите са ниски (500-800лв), отношението към служителя не е добро, а работата е къртовска като често се налага да се излагате на отровни химикали, тежък физически труд или опасности.
Има изисквания за определен опит най-малко, свързан с производство.
3.Офис служител - оперативен (навсякъде) - за София заплати от 1000 - 1600лв. Натовареност огромна, върши се работа за няколко позиции, често оставане след работа или взимане на работа в къщи. Често изкупителна жертва на по-вишия мениджмънт.Изисквания: више образование, поне 1език на работно ниво, опит на подобна длъжност поне 2г.
4.Търговски представители -търговци (навсякъде) - За София около 1500-1600лв, но част от това е обикновено под формата на бонус.Таргетите обикновено се завишават така, че в последствие да няма бонус. Огромно текучество, поради мисленето, че нови хора биха се справили по - добре. Изисквания: образование, тъговски опит и качества.
5.Топ мениджмънт - добри заплати (2000-5-6000лв)в зависимост от конкретната позиция, опит и компания. Много натоварени и им се търси сметка за всяко нещо на тях и на екипа им. Местата са ветровити и винаги може да се смени. Друг негатив е самото израстване до такава позиция обикновено става с връзки, силни личностни отношения с други топ мениджърри или много години на работа в дадена фирма, съчетани с качества и малко късмет в точното време и място.

Посочените категории не са за Лили, а за България като цяло.Изключение от това е ИТ сектора, където порадо огромното търсене и високо стойностен краен продукт се предлагат по - други условия.В другите сфери разликите са по - скоро изключения.

Колеги това е положението в България!Стига сте мрънкали, че са ви ниски заплатите или че имате много работа. Изберете си в коя от горните категории искате да сте или заминете за чужбина.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Скъпи, кандидати, никога, АМА НИКОГА не започвайте работа в Лили. Дори и спешно да ви трябват пари намерете нещо друго. Това е най-робската фирма някога, която печели на гърба на всички заблудени работници в магазините като длъжностите ти са консултант, касиер, складов работник, чистач, охрана и редач. Имаш хиляди задачи и отговорности на ден, работиш по 12 часа и ти се изсипват хиляди невъзпитани хора на ден, а ти трябва да си трайкаш. Парите са меко казано мизерни, бонус вьимаш само, ако сте постигнали таргет за месеца и те убеждават, че за всичко сте виновни вие и колежките ви. Един хубав ден се стига до ревизия и тогава гледай сеира, ревизията почва уж в 8 вечерта, но те викат още в 5-6, тръгваш си в 11 на следващия ден и нощният труд се заплаща великите 2лв, след безкрайно броене и търсене ти казват, че не излиза с хиляди левове ревизията и тогава идва хубавата маст- колкото повече си работил през отчетния период, толкова повече ще ти удържат и така на заплата 700лв може да ти удържат 600лв. И това не е всичко, офисът и централен склад не коментирам, глупави и надменни хора, които дори не са работили по обектите, регионални мениджъри стават произволни хора, които почват да се обучават в магазините при продавачките и реално до вчера не са знаели за Лили, а днес вече са над теб. Решаваш да напуснеш и си казваш, че най-накрая си се спасил, но идва следващата ревизия и получаваш писмо по пощата колко дължиш ОТНОВО, за периода в който все още си бил на работа, ако ще и преди пет месеца да си бил там за един месец пак ще получиш честитка. Това, ако не е робски труд, не знам. Късат ти нервите, разкатават ти здравето и психиката и накрая си плащаш, за да им работиш на тези чудесни условия дори и след като напуснеш. Това е единствената верига за такива продукти, която няма охрана и няма и да има умишлено, за да се плаща всичко от продавачите и управителите. На всичкото отгоре отварят нови магазини нон стоп, иначе нямат пари за охрана, а нямат хора за тези магазини и всички останали трябва да ходят вечно по заместване в други магазини... Ако искате да си скъсате нервите и да работите по 12ч на крак, мъкнейки безкрайна стока, разправяйки се с недоволни клиенти, докато консултирате и междувременно наблюдавате с рентгеново зрение целия магазин дали някой не краде - Заповядайте в Лили и накрая ще бъдете възнаградени с ревизия.


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
-4
Работна среда
-5

Мили дами, съветът ми е да не започвате работа в тази робовладелческа фирма. А ако сте започнали ви желая скорошно напускане. Изискванията и отговорностите растат с всеки изминал ден, а заплатите не мърдат! Плащаш липси, защото кражби има постоянно, две момичета сте в голям магазин, няма охрана. Едната като почива или има работа в склада, остава едно момиче само в целия магазин. Плащаш ако има изтекъл срок, нищо че нямаш време да прегледаш цялата стока от хилядите други неща, които трябва да вършиш. На всичкото от горе не получаваш елементарно уважение. Политиката на тази фирма е да съсипе работниците си, а после се чудят защо всеки месец има десетки напускащи. Пускаш си отпуска 5 дни, пишат ти един ден почивен или в най-добрия случай два! Не си мечтайте за нормална отпуска. Иначе искат от теб да си усмихнат с клиентите. Подигравка! Търсете си друга работа, най-вероятно ще е много по-добра от лили. Това е най-лошата фирма, в която съм работила.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Докато хора с интелектуален потенциал като Лилето от маркетинга вършат каквото и да е, няма как да са добре нещата...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?