Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ауто Кели /img/frontend/nomap.png"

Ауто Кели

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди една година закупих акомулатор от тая фирма за което много съжалявам.Още в началото показа дефект ,но все не можех да намеря време за да придевя рекламация.След като предявих такава провериха акомулатора и видяха че показва стойност под 11.90 V и ми казаха да го заредя и след това пак да отида при тях за да проверят зареждането . Така и направих и установиха че зареждането е нормално.В следващият момент трябваше да установят има ли обтечки и уреда показваше че има такава. На господина му казах че това не е обтечка а просто волтажа си пада.Дадох съвет да се откачат електродите и да се изчака дали ще падне волтажа така да че да се изключи дали има обтечка от купето.Например вечерта заредих акомулатора и го оставих на 13.10 волта а сутринта го намерих 12.03 волта.Господина ми каза че трябва да го оставя за проверка но не ми дава акомулатор да си прибера колата ,кученцето и самия аз.Сакат съм.Господина ми каза да си купя акомулатор а тоя да го оставя за проверка и че проблема си е бил мой.АРОГАНТНО и нелепо поведение.Мисля че това е начина да се отказва гаранция и може би тоя казус е за КЗП/как трябва да се процедира гаранцията/.Всички акомулаторджии предоставят на клиентите си акомулатор ,когато взимат неговия за проверка дали ще е гаранционен или за някаква проверка. Господа апелирам не копувайте от тая фирма защото тя не желае да се спазват гаранционните условия.Чух че и други ваши клиенти са страдали по тоя начин.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Цени,отлични!Спор няма,но за сметка на качество и гаранция - никаква.Преди около 2г.закупих обтегателна шайба за пистовия ремък на STARLINE - изкара 10 месеца.Тази година,преди няма и 2 месеца закупих 4бр. гуми GUDRIDE или нещо такова.На едната се появи малка подутина. От магазина /в не пряк смисъл/ми казаха да си изстудя една хубава чаша студена вода.Е.. имам и един акумулатор на около 1.5 г.,кото за сега е добре.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?