Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

''Хотел Кристал'', Златни Пясъци /img/frontend/nomap.png"

''Хотел Кристал'', Златни Пясъци

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 7 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-7 от общо 7


28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
1
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

Всяка работна среда има своите плюсове и минуси.Моето мнение е,че когато си трудолюбив и имаш желание за работа,самата работа става удоволствие а не задължение.
Работодателя е лоялен и добронамерен,колектива (сервиз и кухня) са колегиални и много готини хора.Ценят се хората който дават всичко от себе си.Винаги се влиза в положение на служителя,независимо какъв е проблема.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

За съжаление, почти всичко от по-долните мнения е вярно.
За хората, които ще работят за напред, ще кажа следните неща, които аз и колеги видяхме

1. За парите: дават се навреме, като дават ваучери към тях, а казват че ще взимаш чисти пари, но не е така
2. Има удръжки за чупливост, 5-10 лева
3. Въвеждане на персонала /за сервиза+бармани/ в работната среда: подобно въвеждане на работници в ресторанти и барове не съм виждала и двузвездните хотели в Кранево, за което ествествено е отговворно управлението отговарящо за барове и ресторанти, а то е от тотално не квалифицирани такива, в което евентуално и ще се убедят бъдещия персонал. Благодарение на ОТЗ-тата персонала е разделен на около 3 отбора, като всеки новодошъл, ако няма характер и някакъв опит жална му майка. Или търпи или не издържа и си тръгва в порядъка на 14-30 дни, естествено без да му се заплати, защото нали нарушава договора. И така идват следващите, които или търпят или подарятват част от живота си на хотела. Много момичета плачеха, както барманки, така и в сервиза, много си заминаха, без предизвестие, само и само да се отърват, но така не взимат заплата.
4. Главният готвач е чудесен човек и част от колектива му също са страхотни, за което им и благодаря.
5. Гладни няма да останете, обекта осигурява храна.
6. Подгответе се да пътувате във автобуси, които са от Бай Тошово време и трябва да ръкопляскате ако сте пристигнали живи и здрави. За няколко месеца, щяхме да катастрофираме над 5 пъти, заради ултра изнервени шофьори и да хотела е виновен, тъй като се наемат фирми с най-нисък хонорар естествено и ако ви кажат от ръководството, че не е вярно и тази година няма да е така, само гледайте. Автобусите са със разбити шарнири и носачи и не се ремонтират /при 3 от 4 автобуса беше така/. Пригответе се да стоите прави, няма място, нищо че имате карти, абе ще ви кажат че и това не е така, ама вие пък сами ще видите,че е така. Освен че цял ден сте на крак, вероятноста и при пътуването си /особено ако сте бил/а втора смяна и вечер ще пътувате/. Носете си шапка и шал за автобуса, ако сте втора смяна. Ще разберете защо.
7. Купувате си работно облекло както мен, или носите облекло, което ви стои като подарено и е заносан ужасно много. Горките момичета, изглеждаха отстрани като паплач от нисък клас хотел, може и да ви е смешно в момента, но това е факт, който ще видите. Обувки също си купувате, избягвайте от 10-15 лева да са, защото ще получите разширени вени, нищо че сте на 18-23 години и няма как да стане, само гледайте. Никога не бях виждал толкова млади момичета с разширени вени. Момичетата да си купят чорапогащници, че никой няма да ви каже предварително, най-много на първия ден да ви бучат и да ви скапят настроението.
8. Ще ви дадат карти, с които се чекирате като влизате. Демек картата показва дали сте влезли навреме в обекта и дали сте излезли навреме. Ако изгубите глоба. Ако закъснеете без значение каква е причината глоба. Ако излезете по рано с минутки преди 11 часа глоба. Да знаете, че шак никой няма да ви каже и може да си поплачете леко, че са ви окастрипли с 30-40 лева
9. На работа сте от 2ч до 11ч вечерта, демек 9 часа, един час се води че се събличате/обличате/ядете. За първа смяна същото се отнаса.
10. Ще ви се предложи допълнително да работите, естествено срещу заплащане, защото няма персонал. Горките хора, които се навият, не бях виждала живи мумии, ама нали са млади всички и се мъчат да се доказват. Простите сметки обаче показват друго, даже и да работите двойни смени, или смяна и половина, няма да сте удовлетворени. Ако имате приятел/ка, т.е гадже, може да забравите да се виждате, защото няма просто как да се случат нещата.
Има още много неща, които се виждат в реално време.
Предполагам, че това мнение ще получи много отричателни палеца, но сами ще се убедите.


бивш служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,работих в Кристал,но някак си не успяха да ме привлекат като внимание винаги нашия отдел беше виновен за всичко говоря за Сервитьори и Бармани (отдела).Винаги когато идваше време за заплати си измисляха по някакви причини да ни удържат за чупливост.Имаше някакво по различно отношение към някой служители от ОТЗ-тата на ресторанта винаги първо гледаха да имат по-добро отношение към по-близките си служители (сервитьори). Единствено г-н Янев се държа прекрасно към служителите винаги беше засмян,когато идваше на работа. А отностно заплащането бяха точни,че както съм чувала за други хотели се плащали редовно...


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Как стои ситуацията към сегашния момент? От интервюто останах с хубави впечатления за коректна фирма, а предвид че тук има едва няколко мнения едва ли е действително зле. Други отзиви- доволни/ недоволни?

Благодаря :)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Това е мястото където всяка дума от условията които ви казват е лъжа.Не бях попадала на такова място.Текучество непрекъснато с изключение на 5-6 лицемерни лъжливи женички от ръководството.Жалка история.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-2
Работна среда
-5

Работих като сервитьор в ресторанта. Много зле, едвам издържах 1 месец. На 5тия ден си пуснах предизвестието. Лятото когато в хотела има 600-800 човека, се случва да има 5-6 сервитьора на смяна и е непоносимо. Често няма кога да почиваш. На всичкото отгоре ръководството те обвинява за всичко, а ти си скъсваш гъза от работа за 400лв. месец, при 6дневна работна седмица. Това прави г/д 15 лв./ден, трябва да си яко закъсал да се съгласиш. Поне плащаха редовно, чувам че в някои хотели и това не правели...


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Зздравейте искам да ви дам своето мнение за работата в този хотел Кристал, който се намира в Златни Пясъци. Управителите наемат хора за работа като ги лъжат, че ги вземат за целия  сезон, хората си правят нужните документи, подписват договори, които уж са за цял сезон и накрая  след 5 дни (почивните дни) ги съкращават с лъжата че уж ги пускат в отпуска. Аз почнах работа там в ресторанта като сервитъорка миналата година и почти всички хора ни махнаха след велик ден, тост след 5 дни работа. След това ми пратиха пари на сметката само 35лв. Аз бях принудена да званя няколко дни да питам други пари няма ли да ми дадат чак тогава се сетиха да ми кажат ''АМА на вас никои ли не ви се обади от счетоводството да доидете да си вземете останалите пари лично''. Аз тогава отидох и ми ги дадоха в плик още 45лв донякъде бях доволна поне нещо ми дадоха , но ме е яд че аз дадох 52лв за долументи (7 за свидетелство за съдимост, 15 за медицинско и 30 за здравна книвна) а в краина сметка получавам от труда си нищо. Затова не се лъжете не отивайте там да работите за нищо и накрая да ви махнат ей тъй без да ви кажат даже че ви махат.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?