Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Вирджиния Рекърдс /img/frontend/nomap.png"

Вирджиния Рекърдс

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Днес бях на интервю за офис асистент в тази фирма. Това беше явно от онези интервюта на конвейр, на което едновременно се канят няколко души за по 10 минути и хайде следващият.
Била съм на немалко интервюта досега, но за първи път се сблъсквам с толкова надменно отношение! Жената, която ме интервюираше(май беше някаква шефка там), се държеше изключително надменно, на моменти почти се караше. След всеки мой отговор тази женица си изливаше собствената фрустрация и негативизъм, апострофирайки ме с фрази от рода "Вие какво си мислите, че ще правите тук", "интересува ме само как да функционира фирмата, така че да има приходи", "да не мислите, че ще влезете в джаза"(?!?!)" Що за непрофесионално отношение, що за подход??? Ти щом още от вратата подхождаш така с потенцилните си служители, какво остава за по-нататък? Завиждам само на горките хора, дето са и подчинени. Btw самата тя си призна, че не и харесва работата...няма какво повече да коментирам тук. Правете си извода и се замислете, дали искате да се пробвате там. 
ПС: Не слушам джаз.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?