Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Славей 91 ООД /img/frontend/nomap.png"

Славей 91 ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
2
Потенциал
-1
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Току-що прочетох мнението на анонимния под мен.
Мдам, явно за 10 години така и не са се научили как да се държат с хората... Позволяваха си да викат даже и на клиентите...
Определено заслужават сегашното си дередже!


-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-1
Работна среда
1

Осигуряват те на минимална заплата и при тяхна преценка ти режат от реалната заплата. Уважения няма никакво, в голяма част от времето ти се крещи. Привилегии нямаш абсолютно никакви. Те ти казват кога да си пускаш отпуска и дали може или не. Персонала към днешна дата е от двама, а шефовете са 3-ма. Потенциал за развитие абсолютно никакъв ( няма как да се издигнеш при двама работника) Местоположение (имаш ли кола, може и да стигнеш). Базата им е много забутана. Двамата колеги са готини, като единия обича да вика, без повод и с повод. Общо взето фирма на до изживяване. От фирма с по 30/40 човека вече са двама. От фирма с много техника и апаратура, вече имат един разбит бус и един чисто нов който ако го одраскаш ти се разказва играта. Когато няма работа излизаш в неплатен отпуск или ако е малко работата се избягва наемането на техника (когато го изкопаете тогава) Силно ви препоръчвам да се ориентирате към друга фирма !!! Тук ще съжалявате. Даже двамата колеги в момента си търсят друга работа !!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Като бивш служител в тази фирма мога да кажа както положително, така и отрицателно мнение. От една страна, заплащането е много добро и като работодатели са коректни. За съжаление, с това се изчерпват положителните страни. Първо, местоположението на главния им офис е в някъде насред полето към село Чепинци и като цяло мястото изобщо не е удобно. Второ, в тази фирма липсва елементарно уважение между отделните служители - била съм свидетел на истерични скандали, повишаване на тон и обиди, включително и към мен. Второ - 90 % от служителките в офиса им оставят впечатление у вас, че се намирате в гнездо на оси. На управителката им (иначе респект към възрастта и опита й) определено й куцат обноските. Както се казва, "Можеш да изведеш човекът от селото, но не можеш да извадиш селото от човека". Нямам претенции, че съм била най-добрата служителка, даже като човек без опит съм допускала доста грешки, но определено не съм съгласна да се отнасят по този начин с мен и не смятам, че го заслужавам. Помислете добре, преди да кандидатствате при тях и се пробвайте само в случай, че имате железни нерви. Благодаря Ви за вниманието!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?