Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хотел Мелницата град Несебър /img/frontend/nomap.png"

Хотел Мелницата град Несебър

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работех във фирмата няколко месеца, достатъчни за да разбера, че това не е мястото за мен.Ще започна с главните дайстващи лица, а именно Станимир Стоянов и Лъчезар Богданов. За Станимир по-малкото зло:сериозен човек, никога не се е отнасял грубо към мен.Мое лично мнение е, че е работлив и стабилен мъж.Нищо лошо не мага да кажа за него.За Лъчезар мммм "любимеца ми" :Абсолютно никакво отношение към персонала(може би съм от малкото удостонени с усмивка и приличен тон) арогантен,изключително груб, третира хората като низши същества.Даниела:недолюбвана от всички, нямах проблеми с нея, беше коректна към мен, не ми е правила ревизия и си взех всички пари, беше отзивчива и се разделихме нормално.Мария:ох, тук много мога да напиша, но ще се огранича.Мария е лицемарка,вместо да бъде упора на персонала, тя ги дъни пред шефовете и по този начин си измива ръцете и остава чиста като сълзичка.Не може да се разчита на нея, изключителен непрофисионалист.Персонала:горкитесъщо са двулични, няма екипност.Заплатите не са с 1 месец назад в повечето случаи 2,3,4 назад, има служители,които зимата получават летните си възнаграждения.И все пак може някой да се излъже да започне работа там.Бих пожелала успех, здрави нерви и търпение.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, искам за споделя с вас моето ужасно преживяване докато работих в Хотел Мелницата Несебър.
1.Шефовете Станимир и Лъчезар са адски надменни и се отнасят ужасно с персонала.Единия от шефовете си сваля персонала и ако не му се обърне внимание се започва с глоби и ся често обсебване. Досаждане със смс-и и обаждания с 2.ве думи да не си жена..защото или или...
2:Счетоводителката Даниела,която е сестра на жената на единия от шефовете е най.-голямата интриганти. Ако не и лъжеш задника тежко ти прави си каквото иска.Отделно при напускане което на 100% ще стане ти прави ревизия която тъка си ги измисля,че да не ти излезе колкото една заплата.Много долно и комплексираното същество.
3.Управителката Мария се прави. .на приятел и че те разбира,но никога не застава зад истината и не защитава персонала. Дори когато не правомерно не ви дават заплата заради измислената ревизия Мария мълчи защото е ...
С две думи не се лъжете обявата за работа им постоянно е в джоб бе никой не се задържа там.


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
1

Работих във въпросният обек в периода Април 2013-октомври 2014 и с настоящето си мнене искам да предопредя хората които са се запътили натам да внимават за някой неща, а те са;
1. Заплата се взема за месец назад!  И да поясня ако почнете работа примерно на 1-ви януари пари ще вземете чак на 1-ви март което разбира се не е опменато във измамнят трудов договор койте подписватено ще стигна и до там.
2. работно време. работното време е "плаващо" така да се каже защото поради острата липса на персонал се налага да се дават както 8 часови така и 10-12-16 часови смени които не се заплащат допълнително .
3. Условия на работа. Хмммм за такива въобще не може да се гово нямате право дори и на едно безплатно кафе та какво ли да говорим за друго. 
4. Колеги. За тях не може да се каже лошо, защото хората са си наистина колегиални и се поддържат това сигурно е един от лакото плюсове на това прокажено място.
5. Хората на ръководни позиций. 
5.1. МОЛ-а така наречената Даниела, за нея съм способен да напиша книга хехех  тъкова двулично и подло същество просто няма, тя е човек които разполага с цялата влас и буквално злоупотребява с нея, върти хората на малкият си пръст и се подиграва всячески с тях. С две думми ако не сте и приближен което значи да и лижете гъза, тешко ви горко. Тя е човекът които УМИШЛЕНО натписва всяка направена от нея ревизия с единствената цел да се удържат пари от служителят. Има и още много неща за които може да попитате.
5.2. Управителят на "хотела" Мария
Тя е човек на който оже да се разчита ако си вършите добре работата, тя е човек който работо и си гледа работата, единственият и минус е че прекалено много обръща внимание на собствениците на фирмата с което понякога ощетява служителите, но не го върши умишлено ....МАЙ. 
Моитее впечатления за нея са добри и нямам нищо против нея.
5.3. Управителят на ресторанта. Бих казал няколко думи тук но уви никой не се задържа дълго. Сами си правете иззводите.
Това е общо взето за хората които управляват.
6. Заплащане.
Нещата седят по следният начин:
6.1. Подписвате договор на минимална заплата и на 8(осем) часов работен ден което разбирасе няма нищо общо с това което вземате и колко работите(това трябва да го прочете някой данъчен :D ) и когато дойде дългоочакваният момент за заплата два дена преди това се прави ревизия и разбира се тя НЕ излиаза след което следва глоба варираща различно за всеки отдел било готвачи, бармани , сервитьори, камериерки и Т.Н. 
7. Момента на напускане, защото той рано или къско ще дойде.
Тука ситуацията е специфична меко казано. Преди напускането на всеки служител се прави "ревизия" която задулжително не излиза грубо казано на стойност една заплата. При мене нещата бяха, имах да взимам 3200лв.(2 заплати по 1600лв) и рревизията ми не излезе представете си с 1600лв. следователно тези пари ми бяха удържани, за което ще кажа................ . 
С две думи моето мнение е НЕ ХОДЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ТАМ по никъкав начин не се връзвайте на манипулациите им това са хора кото нямат капка съвест и които не ги е грижа за човешкият живот и съдби. Колкото и пъри да ви обещават бъдете сигурни че няма да си ги вземете. 
Всеки който чете това е зрял човек и може сам да преценява за себе си но малко или мнго се вслушайте в думите ми моляви се за да не се окажете в ситуация от която няма измъкване, в ситуация в която и вие пишете тука.
Айде със здравеот мене
Цецо бившият Главен Готвач на Мелницата......


бивш служител

12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
-3
Работна среда
4

Искам да се оплача от екстремното работно време и липсата на почивен ден докато работих две лета през 2011 и 2012 по 3-4 месеца на това място.
Първото лято 2011 започнах работа като "помощник сервитьор"(също и 2012,но от 3 юни до 9 септ.) от 4 юни до 17 септември. Бързо разбрах,че в ресторанта работят хора изключително лакоми за пари - сервитьорите там.На мен ми беше първа работа и като такава не знаех за какво ще става въпрос,но знаех,че ще се справя както казах и не интервюто за работа преди да започна.
Работното време.
То беше всеки ден без почивен ден в продължение на повече от 3 месеца ето така. Сутрин от 08:00 започваш работа и свършваш около 12-13:00 след това отиваш на работа не според установено време от работодателя,а според настроението и желанието на въпросните сервитьори, което варираше от 18:00-19:00 и работата продължава винаги и след 00:00. Имало е случай, в който се прибирам в 04:00 към квартирата поспивам някакви 3 часа и алармата ми звъни в 07:30 за "новия работен ден" След кратка сметка по математика се разбира,че работното ми време е било не по-малко от 10 часа всеки божи ден! Като това е най-малкия вариант за продължителност... Друг е въпроса,че се водих на нормално работно време от 8 часа.
 
Заплащане.
2011 година беше 800лева на ръка под масата при декларирано 420лева... 2012 година 750лв. под масата при декларирана официална РЗ от 380 лева. Намалиха заплащането следващата година.Аз въпреки тежкото работно време се върнах, тъй като ми трябваха пари. И въпреки,че знаех за какъв тежъс психически и физически труд ще става въпрос. Психически,заради постянното непрестанно овикване от сервитьорите,които всячески се възползваха от позицията над мен,която заемаха.Които бяха 6 на брой и ти казват да свършиш нещо и в главата става "леща".Имаше случай когато 3-ма искат нещо да се свърши "спешно" и се чудиш на кое спешно да угодиш първо и кое СПЕШНО ще те увика по-малко,за да му свършиш работата след другите...
 
Никой не го интересуваше,че няма и един ден,в който да си се наспал като хората заради разпокъсаното кофти работно време.Искат да си като машина,на която само да и се сменя маслото и да продължава да работи.Да но аз имам и лагери (в кръга на шегата)...
 
Мнението и конкретно за моята позиция като "помощник-сервитьор" там,за моето работно време и за колегите, с които си имах работа в ресторанта Аз. Иначе сигурно ще Ви хареса като място за почивка.Само дето веднъж бяха забавили поръчката на Николай Бареков с час и той си тръгна :) ,но спокойно,това може и да не Ви се случи.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?