Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Енергоремонт Холдинг https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Димитър Манов 10&markers=София,ул. Димитър Манов 10

Енергоремонт Холдинг

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, как са нещата след като продажниците продадоха Енергоремонт на Дитсманн? Защо маса народ се завъртя през фирмата и не се задържат много в човешки ресурси, снабдяване, ценообразуване и т.н.? Защо постоянно търсят инженери, конструктори и ЗБУТ отговорници?
Интересувам се от фирмата и се интересувам от положението - фирмена обстановка, бонуси, заплати, работно време, по-добре ли е впредвид мащабните проекти, които изпълняват? Благодаря предварително.


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
0

Бях служител в Енергоремонт Холдинг в продължение на 2 години. Когато видях, че е регистрирана в бгработодател изпитах горчивина от отношението през този период но и радост, че мога да го излея и да споделя и помогна на други. 
Това, което не можах да приема в тази организация е тоталната липса на зачитане и недооценяването на служителите, които би трябвало да се най-ценния и актив. Въпреки моето образование и желание за развитие в облестта, в която работих, фирмата на се съгласи да ми даде отпуск, нито да заплати обучение, което би повишило квалификацията ми и би ми помогнало в работата ми там. Друг проблем, с който се сблъсках бяха нередовни плащания, некоректо представени условия при назначаването ми. Въпреки очакванията ми това да се промени, бях принуден да напусна и да седя без работа 2 месеца, заради тежкото положение на пазара на труда в моемнта, но смея да кажа, че напускането ми беше един от най-правилните крачки, котио съм предприемал. Разделих се с една фирма без бъдеще!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?