Здравейте, как са нещата след като продажниците продадоха Енергоремонт на Дитсманн? Защо маса народ се завъртя през фирмата и не се задържат много в човешки ресурси, снабдяване, ценообразуване и т.н.? Защо постоянно търсят инженери, конструктори и ЗБУТ отговорници?
Интересувам се от фирмата и се интересувам от положението - фирмена обстановка, бонуси, заплати, работно време, по-добре ли е впредвид мащабните проекти, които изпълняват? Благодаря предварително.
Подробна оценка от Марин Стефанов
Бях служител в Енергоремонт Холдинг в продължение на 2 години. Когато видях, че е регистрирана в бгработодател изпитах горчивина от отношението през този период но и радост, че мога да го излея и да споделя и помогна на други.
Това, което не можах да приема в тази организация е тоталната липса на зачитане и недооценяването на служителите, които би трябвало да се най-ценния и актив. Въпреки моето образование и желание за развитие в облестта, в която работих, фирмата на се съгласи да ми даде отпуск, нито да заплати обучение, което би повишило квалификацията ми и би ми помогнало в работата ми там. Друг проблем, с който се сблъсках бяха нередовни плащания, некоректо представени условия при назначаването ми. Въпреки очакванията ми това да се промени, бях принуден да напусна и да седя без работа 2 месеца, заради тежкото положение на пазара на труда в моемнта, но смея да кажа, че напускането ми беше един от най-правилните крачки, котио съм предприемал. Разделих се с една фирма без бъдеще!