Хотелът е с нов мениджмънт - страхотни хора. Заплащането е добро, отношението на управителя към служителите - също! Като се сработиш с колектива, работата е лека. Управителят е страхотен човек, добронамерен, разбран и съпричастен към всичките си служители. В момента тук може да откриете, сигурност, колективност, добро заплащане, добри условия на труд, добро отношение и общо взето всичко положително, което търсите при смяна на работното място.
Здравейте!
Предстои ми да започна работа в хотел Орфей и искам да попитам дали тази година има промяна и позитивни отзиви от служители?
Благодаря!
здравйте това е много некоректна фирма, която лъжат служителите, относно условията на работа и работното време. Хотела почти не работи а има гости само през почивните дни. Персонала няма работа а ако случайно рещи да напусне тогава се дават трудови договори, и се отказват да се дадат трудови книжки. За работните заплати какво да кажа управителката г-жа Йорданка Хаджипопова даже и не си вдига телефона за да се разберем кога и как да изплати заплатата.
ЗДРАВЕЙТЕ ТОВА Е МНОГО НЕКОРЕКТНА ФИРМА,КОЯТО НАЕМА ХОРА А ХОТЕЛА НЕ РАБОТИ ПОЧТИ СЕДМИЦА. НЕ СЕ ПРАВИ ТРУДОВ ДОГОВОР И НЕ СА ЯСНИ УСЛОВИЯТА НА РАБОТА. МАМЯТ СЕ ГОСТИТЕ КАТО СЕ ПРЕДЛАГА ХРАНА ОТ БЛОК МАСАТА САМО ЕДИН ЧАС И КАТО СВЪРШИ ТЯ НИЩО ДРУГО НЕ СЕ ПРЕДЛАГА НА ХОРАТА. ЛЪЖАТ СЕ ГОСТИТЕ С КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ КАТО ЕДНО ПИШЕ В МЕНЮТО А СЪВСЕМ ДРУГО ПЛАЩАТ ХОРАТА НА КАСОВА БЕЛЕЖКА. НЯМА МИНЕРАЛНА ВОДА А СЕ ПЪЛНЯТ ТУБИ ОТ ЧЕШМАТА И СЕ ДАВАТ НА ГОСТИТЕ ДА СИ МИСЛЯТ ЧЕ Е МИНЕРАЛНА. НА БАНКЕТИ СЕ ПРОДАВАТ НАПИТКИ И НЕ СЕ ИЗДАВАТ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ. ХОТЕЛА НЕ СЕ ОТОПЛЯВА, НИТО В ДВАТА РЕСТОРАНТА НИТО В ФОАЕТО И ХОРАТА СЕДЯТ С ЯКЕТАТА И СЕ РАЗБОЛЯВАТ. НЕ СЕ ОСВЕТЯВА ХОТЕЛА, НИТО КОРИДОРИТЕ НИТО ФОАЕТО ПРЕЗ НОЩТА ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА ХОРА. СЪЩО ТАКА ХРАНАТА КОЯТО СЕ ПРЕДЛАГА НА ГОСТИТЕ Е МНОГО СТАРА ПРЕДЛАГАТ СЕ НЕЩА 6 ДНИ ПОДРЕД КОИТО СА СТАРИ И НЯКОЙ МОЖЕ ДА СЕ НАТРОВИ, КАКТО Е СТАВАЛО И ПРЕДИ В ТОЗИ ХОТЕЛ. ТОВА НЕ Е ХОРМАЛНО МЯСТО ЗА РАБОТА И ДАНО НИКОЙ НЕ ОТИВА ТАМ ЗАЩОТО ЩЕ СЪЖАЛЯВА.
Подробна оценка от аз съм човекът от 27.05.
Зимният сезон наближава и искам да кажа на всички , които смятат да работят в този хотел , че още не съм си взел парите от миналият сезон . Аз знам за още 4 човека който със сигурност на са си взели парите , възможно е и да са повече . Така че умната . Ще ви информирам в този форум когато започнат да плащат , поне все още обещават.
Подробна оценка от бивш служител
Този хотел почти не работи , освен през уикендите , заплатите на целогодишният персонал се бавят с около три месеца и повече , а на сезонните работници обикновенно се плаща само първата най - много и втората заплата и то на части по 100 - 200 лв. Доколкото знам хотела е построен с кредит за които парите все не стигат. Иначе ако ви се работи благотворително мястото е ОК, но ако имате нужда от пари потърсете ги на друго място , в хотел Орфей най - много да затънете в дългове.
Подробна оценка от бивша служителка
Ако желаете да работите само за удоволствие -това е мястото,което търсите.Заплатите се плащат на части -всеки месец по 100 -200лв максимум.Иначе работата е супер.Мястото е страхотно.Ако успеят да уредят и нещата с редовното заплащане ще стане много добре.Но засега е ужасно и само губят времето на хората.
Подробна оценка от бивша служителка
Работих там отдавна.Хотелът беше супер -като база,като персонал.Но лошият мениджмънт го провали.Напуснахме целия персонал заради неуредиците и шуробаджанащината-жената,вуйчото,вуйната.Всички управители крадяха като за последно.Ако бяха сложили свестен управител,хотелът щеше да бъде най-посещавания в Банско.Жалко,че се разделих със страхотните си колеги.
А на собствениците на хотела пожелавам да успеят да запазят добри отношения с малкото туроператори,които още работят с тях.За да не западне съвсем хотела.И намерете свестни хора за управители.Успех!
Подробна оценка от Маго
Абе тоя хотел още ли съществува?Тая собственичка не затъна ли до гуша?
Колкото и да се старае славата и е достатъчна.Язък за хубавият хотел.
Подробна оценка от shashlika
Б1 ти май си собсвеничка а?Заминаха си способните хора а са дошли некадърници като .............да не се повтаряме.