Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Орбитал ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Орбитал ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-5

Отпуска се взима трудно и само на наколко пъти, за по максимум една седмица.
Водиш се на една длъжност във фирмата но в един момент ако реши шефа те мести каквато му дойде на акъл длъжност. Примерно в офиса, в строителната група, кабелджия и каквото още друго е възможно да се измисли.
Работниците са уведомени, че в офиса има разпечатани молби за напускане по нареждане на шефа, на който не му изнасят условията да попълва...


бивш служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Заплащането може да се каже, че е добро, сравненое със стандартите за града и винаги е навреме.
За съжаление май само това е положителното, което мога да кажа.
Фирмата се занимава с доставка на телекомуникационни ускуги, (телевизия, интернет и др.), също така има лиценз и за строителна дейност. 
Работниците за окабеяването никога не достигат, което означава, че тези, които работят са нотаварени изключително много. Явно за работодателя не е приоритет доставяне на качествена услуга. Момчетата са крайно не ефективни в работата си, защото постоянно се занимават с какво ли не приумици на шефа. Няма явно обособени групи за телевизия интернет и отстраняване на аварии. Всички се занимават с всичко и понеже работниците са малко от това страдат клиентите. Работното време официално е осем часа, от 9 до 18:00 но в повечето случаи се остава и след работно време. Отделно се дават и дежурства събота и неделя. Който е бил дежурен получава компенсация един почивен ден. Почива се събота и неделя а на всички официални празници се работи. Иначе общо взето си постоянно на повикване. Колите на кабелджиите са изключително лошо техническо състояние и само се кърпят, колкото да могат да се движат някак си. Това до голяма степен носи и риск за тези, които ги карат и поради постоянни повреди работниците пак не са ефективни.
Работата в офиса е общо взето момче за всичко. Телефоните постоянно звънят. Въпреки постоянните усилия за стабилизиране и модифициране на мрежата, авариите са много често срещано явление. Поради тази причина и има всеки месец голямо текучество на клиенти, защото няма договор.
Момчетата в офиса постоянно се разкъсват между това дали да вдигат телефоните, които непрекъснато звънят, дали да обслужват клиентите, дали да правят нещо друго. Работи се под непрекъснат надзор и критика на шефа, като освен всичко това работниците в офиса на практика въртят цялото функциониране на фирмата. Абсолютно всичко е стоварено върху тях и се работи под постоянно напрежение и стрес. Изключително много отговорности и задачи. Това, което съм описал е само малка част от товара, който понасят. 
Работата в офиса е много и за двама човека просто на моменти е непосилна. Най-малкото трябва да има поне още един човек да вдига само телефони, понеже няма 'Call Center'

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?