Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"Патерков" ЕООД /img/frontend/nomap.png"

"Патерков" ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

-44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

здравейте тук говорим за клона в стара загора, базата им е до екересажа,така карат се нови ремаркета обновяват ремаркетата и камиони ман които са не удобни ,не карат скания или волво ами ман !! така другото априте 3000 3400 лева 650 лв осигуровка ебавка това е незаконно ,иначе много аларми да вярно идиоти от всякъде имам 2 познати карат там вече 4 г и го търпят това !


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
1

Все по-вярващият си шеф все повече се изживява като робовладелец. Няма отношение към служителя като към човек, освен ако не близък на собственика. Трудно му е дори "Добър ден" да каже. Жена му е МОЛ на фирмата, но е безгласна буква. Викове, крясъци и постоянни скандали както към нея, така и към почти всички служители. Псуване, унизително отношение, високомерно държание. Заплащането - винаги обещава нещо добро, а после всеки месец има нещо заради което се взимат от заработените пари на хората. Еднолично, еснафско, граничещо със селяндурщина, управление. Интриги и натопяване от няколко приближени нему служителки. Следене с камери и подслушване с микрофони.
Ако не сте пълен непукист, не започвайте там!


настоящ служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-4
Работна среда
-5

дано бъда полезен на кандидатите за работа в тази елит фирма.както е нормално за бг реалността-голямо текучество,пълен хаос и безредие.в началото са едни омотвания и обещания,за да се впечатли кандидатът и след това се сблъсква с реалността.отношението към тези,които нямат другаруване с шефа е към като към нисши същества от по-долен вид,които трябва да са благодарни,че работят там.перманентно мрънкане,викане и обвиняване в какво ли не на работниците,за да се чувстват унизени.трябва да си със свръх качества,отдаден на работата си,абсолютен специалист,раб ден над 12ч да не те притеснява и пак не е гаранция,че няма да ти бъде потърсена отговорност за нещо,което въобще не те касае.уддържат се пари за какво ли не от тези,които не са от близкото съсловие на шефското тяло.атмосферата на работа е абсолютен хаос,тъй като един човек се занимава с няколко дейности,а колегите му зависят от него и общо взето деня минава в чакане на нещо да се случи-свърши.многото молби за назначаване и напускане са в сервиза и транспорта на фирмата.администрацията е в цветущо състояние,на прегледите цари спокойствие,но който е с работни дрехи-нервите му да са железнии да стиска зъби.има осигурен вкусен обяд,но не и за шофьорите и охраната на базата.общо взето простотията е взела надмощие,важното е да сме бизнесмени от нов вид без образование и знания,но да ръководим с твърда ръка-уста

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?