Изи консулт ЕООД

Напишете мнение
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
0
Работна среда
0

Като бивш служител на Изи Консулт за техен клиент, искам да ви споделя НИКОГА не започвайте работа с тези професионални измамници. Дори и да ви свалят 1002 звезди пак не им се връзвайте, защото единственото, което можете да получите от тях е:
1/временен договор, който отговаря на характеристиките за работник на строеж
2/никакво съдействие преди, по време и след приключване на взаимоотношенията си с тях
3/непрофесионализъм и лицемерие от страна на HR-ите (има една Полина- бягайте възможно най-бързо като я видите, освен че е некомпетентна е и нагла до безобразие)
4/безпочвени обещания и мили очички от "the big bosses", които никога няма да се случат
5/забавени плащания на заплати - или обяснение "ако не сте в UniCredit е нормално да не си получите заплатата на точната дата...бла бла" без това никъде да е упоменато предварително като изискване.
Съжалявам за 100% негативни коментари, но това е само, за да ви спестя главоболията, които тези хорица ми причиниха!


настоящ служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Ако ви се случи да кандидатствате по тяхна обява за търговски представител на Алфа банк, не си гибете времето, освен ако не сте съгласни да работите от 16,30-20,30 всеки ден и събота от 10,30-20,30 с почивка от 2 часа, за общо заплата от 200 лв. Не разчитайте на бонусите които са макс. 20 лв на месец за усъществена "продажба" на кредитна или дебитна карта, ( с условия които ги няма никъде черно на бяло (лихва,такси за откриване и закриване, годишно обслужване и т.н.), и дори самите те не знаят) За на интервюто взимат абсолютно всеки който се яви, което е достатъчно съмнително. Сключва се трудов договор на 4 часа. Времето е нищо за тях и ви разкарват по сто пъти до бизнес парка където ви карат да седите с часове по чакални и зали за обучение без нищо да ви казват и без да се извинят и да знаете какво се случва.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работа по позиция обявена от тях. Първият консултант, с когото работих беше изключително професионален.
За съжаление позицията, която по късно ми беше предложена се оказа пълен провал и аз ги отрязах.
След две седмици кандидатствах за др позиция с тях, при което една консултанка ми се обади и започна А вие сте кандидатствала за тази позиция, ама преди това я да видим какво стана с др позиция. Ама защо отказахте, ама какво стана. При което аз професионално и обясних защото съм отказала позицията. При което тя ми съобщава ами аз незнам дали ние ще може да ви помогне, тъй като съм провалила очакванията на техния клиент. Щяла да се консултира с мениджъра си
Аз и благодарих за мнението и 200 пъти я помолих да ми върне отговор независимо какво е станало, и да ми каже името на мениджъра си. аз щях да се разправям с тях....ама няма смисъл
 


клиент

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Странно че няма мнения за тази фирма, предвид че предлагат доста обяви за работа.
Бих искал да споделя моите първи впечатления от агенцията  Изи консулт ЕООД, които за съжаление са негативни.
За мен не е нормално, уважаваща се или не аганеция за подбор на песонал да не дава обратна връзка на кандидатите при кандидатстване и в последвалите етапи (дори да няма такива), защото:
1. Всяка една агенция работи с хора, щом не умее да кореспондира с тях изобщо не умее да работи нормално и коректно.
2. Редно е още щом бъде получена кандидатура за нормална позиция, веднага да бъде съобщено за нейното реално получаване (дори от автоматичен отговор - прави се в outlook за 2 мин), а не кандидата да се чуди "на тези хора сега работи ли им пощата, не им ли работи".
3. Самия факт че агенция си позволява този лукс да не държи обратна връзка с кандидатите създава основателни впечатления че има нещо нередно и некоректно.
Съжалявам че обикновен човек без опит в HR си позволява да съди цяла агенция. Моля ви да си извадите съответните поуки и да се държите наистина като агенция за подбор на персонал. Ако сте такива наистина.
Успех!

Фирми по азбучен ред: