Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

60К https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Ботевградско Шосе 264&markers=София,Бул. Ботевградско Шосе 264
5 2 0
2 точки от 528 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 528


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за позиция customer support с английски в началото на август. (03.08) обадиха ми се след ТРИ седмици и ме поканиха на интервю. Разбирам, че август има отпуски, но срокът е прекалено голям тук. Интервюто беше ненужно дълго, като почти през цялото вееме ми задаваха въпроси за миналата ми работа, която е абсолютна нерелевантна за тази позиция и е в съвсем друг сектор. Накрая ми казаха, че ще ме потърсят в рамките на две седмици. Естествено, не го направиха, и в крайна сметка аз звъннах, като ми съобщиха, че са избрали друг. На следващия ден влизам в Джобс и гледам, че току-що е пусната обява за абсолютна същата позиция?!! Доста неадекватно от страна на ЧР, а и като чета тук отзиви май повече съм спечелила, от колкото загубила.


бивш служител

-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-3

Проекта, за който искам да споделя е Sky.
Преди да започнете, знайте, че ще ви СЪДЯТ, ако не си изработите предизвестието от 2 месеца и ще си вземат парите от банковата ВИ сметка, ако не Ви хареса работата и решите да напускате. Добрата новина е че заплата Ви ще е мизерна и няма да е повече от 1300 НЕТО, така че няма да ви вземат кой знае какво.
Ниска стартова работна заплата, която ще Ви вдигнат след 6-тия месец със 100 лв. и повече няма да се промени, докато не се изравни с минималната. Непостижим бонус, който не зависи от вас, а от настроението на клиента, с който ще си говорите. Продажбите се плащат на ставка 1,50 лв БРУТО или с други думи казано 1,16 лв НЕТО. Клиенти които Ви крещят и Ви псуват на майка. Неадекватни колеги, които колкото и да искат да Ви помогнат няма да могат защото и те са нови като вас. Там персонал с опит няма. Ръководители, които ви следят статусите все едно сте в затвор. Предимно късни смени, за да можете да нямате социален живот. Ваучери за храна 60 лв, които няма да Ви вдигнат никога. За коледа ще получите Gift card за 60 лв, ако не сте в предизвестие. Нищо не очаквайте от този работодател. Хайде Лека и Мека от мен и дано съм Ви била полезна. Иначе ще се чудите защо не сте послушали момичето.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Обръщам се най-добронамерено към всички, които обмислят да кандидатстват за работа в това подобие на КОЛ център и са на път да допуснат грандиозна грешка- МОЛЯ ВИ, НЕДЕЙТЕ, НЕ СИ ГО ПРИЧИНЯВАЙТЕ!!! Още не мога да си простя, че започнах работа в 60К и пропилях два месеца и половина време и си похабих нервите! Аз бях в проект Crocs и мога с ръка на сърцето да кажа, че това е най-неприятната работа, която съм вършил НЯКОГА, и то срещу неадекватно заплащане - 1300лв. бруто! След първия месец увеличението е с цели 100 лева бруто!
Имаше колеги, които напуснаха още по време на т.нар. “обучение”, което е пълна пародия! На втората седмица от въпросното “обучение” положението е “…оправяйте се, както можете” и кот такоа… Смените, в които се работи са предимно следобедни, нощни, чат-пат дневни, в общи линии денонощието преминава в работа и спане преди/след това. Мъча се да посоча нещо положително за тази фирма, но такова просто не съществува. Може би единственият плюс е, че се работи от вкъщи, поради, което голяма част от хората се подлъгват да започнат работа при тях, в това число и аз! Самата работа е натоварваща, често пъти неблагодарна, заради общуването с изключително невежи, елементарни, неграмотни, но пък за сметка на това нагли и невъзпитани клиенти, които в немалка част от случаите се отнасят към агентите неуважително и дори си позволяват да обиждат!
По отношение на напускането - дори да сте се усетили навреме и да сте подали молба за напускане дни, след като сте подписали договора, шансът да ви освободят по взаимно съгласие е равен на НУЛА! Не! Държат ви един месец, докато изтече предизвестието, защото всеки ден някой напуска и ви излизат с оправданието “Не можем да те освободим без предизвестие, поради големия обем от работа.” За тях не е важно да имат подготвени кадри, които да вършат качествено работата, за тях е важно просто да има там някакви хора, които да отмятат някаква работа, а ма как е свършена тази работа - здраве да е! Иначе за някои други неща са много взискателни и стриктни - една колежка я бяха карали да си отработва 7 минути! Но никой не те закача, ако си останал след работа, или си се включил един час преди работа, за да си оправяш купищата case-ове, насъбрани от предната ти смяна.
Все пак не мога да не призная, че има и читави хора сред тийм лидерите и senior агентите, които се опитват да помагат, когато имат възможност. За съжаление хаосът е толкова голям, че аз лично не виждам как би могло да се подобри това положение, което в последствие разбрах, че се е утвърдило като едва ли не нещо нормално, с което просто се налага да свикнеш! Има и такива служители, които работят там, поради простата причина, че не стават за нищо друго, или се задоволяват с малко и нямат стремеж за развитие!
Ако трябва да обобщя: започването на работа в 60К не си заслужава, откъдето и да го погледнеш - ниска заплата, голямо напрежение и натоварване, комуникация предимно с глупави клиенти, което в един момент неминуемо води до затъпяване, никакви социални придобивки, освен 60-те лева ваучери на месец, често няма на кой да разчиташ, когато си разпределен на обаждания и се мъчиш като грешен дявол, и се излагаш пред клиентите, като им говориш врели-некипели, поради единствената причина, че не са те обучили като хората как да се справяш в определени ситуации.
П.С. Мислех да напиша няколко изречения и за въпросната обучителка Христина Руйчева, но ако все пак се излъжете и започнете работа в 60К, сами ще имате честта да се “докоснете” до нейната персона и неграмотно написаните й имейли, пълни с правописни грешки!
Та така… Ако сте ОК с това про$ти индивиди, в лицето на клиентите, да ви третират като изтривалки и да ви заплашват с жалби, понеже те самите са неспособни да направят една поръчка, без да объркат името си, адреса си и т.н - go ahead!
Ако с моя коментар съм успял поне един човек да накарам да се замисли преди да си вкара тоя таралеж в гащите, както се казва, ще съм доволен. Наскоро мой приятел ме почерпи, защото започна нова работа за голяма международна компания. В последния ми работен ден в 60К аз го почерпих, че се отървах от това бреме!!!
Спирам до тук, защото искам час по-скоро да забравя, че някога изобщо съм работил при тези… при тези!!!!!!!


-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Бягайте колкото се може по-далеч! Дори няма да си губя времето да описвам какво е положението.


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
0
Местоположение
-2
Колеги
3
Работна среда
-3

Здравейте!

Като бивша служителка и аз ще изразя мнение за 60К.
С мен се свърза приятелка която имала интервю с фирмата и очаква обратна връзка, за да ме попита как стоят нещата. Като цяло не бях много доволна в проекта (SKY) в който бях преди доста време, но реших да проверя какво пишат и други бивши служители за да проверя дали е само в моя проект.

Смея да твърдя че проверих почти всички менинея и моята оценка се затвърди. Натоварването е в повече в сравнение с другите кол центрове в страната.Обучението е доста кратко за естеството на работа. Заплатата също е недостатъчна за стреса и натоварването.

Мен също много ме ядоса как някой от HR отдела се опитва да опонира на толкова много хора. Като цяло перфектна работа няма ,но щом така хората пишат така за вас ами явно наистина има нещо нередно. Прегледах мнения за други фирми като телъс, 3циай и така нататъка, има недоволни, но не и толкова колкото са недоволни от вас.Не може всички да са се наговорили и да пишат едно и също. Аз също преди време не вярвах на анонимни мнения, но с течение на времето се убедих че написаната информация на 90 процента съвпада с действителноста.

Като не искате да пишат така за вас, ами променети си фирмената политика. Аз лично не бих посъветвала приятелката ми да започва при вас.


-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-5
Работна среда
-4

КОЛКОТО И ДА СТЕ НА ЗОР НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ В ТОВА ПОДОБИЕ НА ФИРМА!!! Експлоатацията е нечовешка! Заядлив мениджърски и ейчарски отдел. Когато клиент иска мениджърско обаждане, или ги няма или ти се оправяш.

Няколко пъти не получих сумата която ми се полага по договор, като отидох да ги питам защо е така побесняха. Казаха ми, че имам отдръжка за грешка която съм направил в ден който почивах, и доказах че съм почивал... МОЛЯ!?!. Веднага след дова си подадох молбата за напускане.

Масово се махат по 10- 15 човека от проект, а обявата се въртяла постоянно ей тъй за спорта. Всеки който редовно си търси работа в сайтовете знае че обява който се върти през ден значи във фирмата има нещо гнило.

Гледах предишни мнения и някой ейч ар се жертвал за "имиджа" на "фирмата". Храни тези които лаели по
най-великия кол център в БГ. Ами на този/тази ще му/и кажа, че по принцип отзиви пишат много доволните и много обидените, и това не важи само за бг работодател а ако щеш и за някоя паланка на морето. А щом вашата фирмичка има минус милярд точки...Ами прайте си сами вие сметката "приспособимите" и "мотивираните". ;))


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте приятели ето един начин как, да си изскарате малко странични дохои от интернет чрез този сайт:
https://www.coinpayu.com/?r=cuculcan
Това е най- добрия сайт от този тип Advertising Network с над 30 милиона акаунта в целия свят, или казано на български споделяне на реклами, като едни хора споделят и плащат за тях а други гледат и печелят пари.
Най-хубавото, е че има програма за лоялност и колкото повече го развиваш толкова почече ти плащат. Като плащат с крипто валута.
Аз лично го развивам вече повече от 3 години и съм супер доволен докарвам си близо 0,01 BTC на месец което е около 340$ и ми идват доста добре в днешните трудни времена.

Така че ако имате свободно време може да пробвате. А пък ако нямате такова може да сложите Bot който ще натиска вместо Вас ето линк: https://faucetcollector.com/?ref=350409
Само ще трябва да ви предопредя да не ставате много Алчни и да Не го пускате да работи non-stop24 hours, тъй като могат да ви хванат и да ви изстрият акаунта. Аз лично го пузскам от време на време.
И последно ето и линк как да си обмените криптото с реална валута чрез тази борса: https://accounts.binance.com/en/register?ref=L7ZP0VQK

Надявам се да съм ви бил полезен: Успех!


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
5
Работна среда
-3

ЧР, излагате се вече. Вие не се спирате, и аз няма да се спра.

"Защо хората изливат тази помия едва, когато напуснат компанията, а после отиват да работят в подобна? "

Проблема не е в това че хората си търсят адекватно отношение на работа, а това че компаниите не го предлагат. Нека не обвиняваме жертвите.

" Който е по - гъвкав и адаптивен съмуява да види позитивите и да израства"

Какво значи гъвкав и адаптивен? Кои позитиви? Какво израстване? На йога ли ходи тоя човек, или да чака 80000 години евгеника и еволюция? Как израства, хормони на растежа ли взима, или еректира? ЧР hands typed this. Абсолютна глупост, дори тук не можете да се откажете от навика да използвате безсмислена корпоративна терминология, да говорите 15 минути и да не кажете нищо.

"Надали тези, които са бълвали огън и жупел тука и са оплювали колегите си поименно, като в същото време подло запазват анонимост, са хора с морал и достойнство, на които може да се има доверие."

Защо?


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ми пише ни се, пишем. Безплатно го правим. И не е вярно, че навсякъде е така. Аз съм от ebay, дето наеха 60 човека и 40 ги изгониха след 6 месеца. На останалите пък не им вдигнаха заплатите с обещаните 50 лева бруто.
Интересно, колко ли са пропаднали, че сами да карат ейчарите редовно да пишат тука.
Сега пак съм в аутсорсинг, ама вземам 2.5 пъти по-голяма заплата. И нищо лошо не мога да кажа за новия си работодател, освен, че не плаща достатъчно. При вас остават само отчаяни или некадърни служители. Така че недейте да се сравнявате с други кол центрове, всички знаят кой държи първото място по мизерия.


настоящ служител

24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
1
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

Защо хората изливат тази помия едва, когато напуснат компанията, а после отиват да работят в подобна? Ако човек разгледа коментарите за другите аутсорсинг компании, ще види, че няма разлика в мненията, все едно всички са писани за една и съща фирма. Безспорно, в една голяма организация, където работят много хора, взаимоотношенията са сложни и се преплитат много интереси, а човекът е прашинка от цялото. Работата на такова място от една страна дава сигурност, за много е възможност за професионален старт и добиване на умения и кариерно израстване, но от друга страна изцежда хората и ги мачка. Който е по - гъвкав и адаптивен съмуява да види позитивите и да израства, а който не може да се справи търси вината в околните. На крива ракета и космоса и пречи! Надали тези, които са бълвали огън и жупел тука и са оплювали колегите си поименно, като в същото време подло запазват анонимост, са хора с морал и достойнство, на които може да се има доверие. Аз лично, не бих искал да са ми колеги, а вие? Такива хора няма да са доволни и на следващото си работно място. Където и да отиде човек, не може да избяга от себе си!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?