Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

60К https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Ботевградско Шосе 264&markers=София,Бул. Ботевградско Шосе 264
5 2 0
2 точки от 528 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 528


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ще започна от там, че аз самият не си направих преценка, че не съм достатъчно отворен към хора, че да работя в кол център. Това е първото нещо, което трябва да прецените. Ако сте достатъчно екстровертни и не ви пука, че отсреща винаги ще ви се карат все едно вие лично отговаряте за проблемите на Sky например може да изкарате 2те хиляди лева заедно с бонусите, но няма да ви осигурят на тези пари, а на 1300 или нещо такова. В началото определено е трудно и мн напрягащо, след това става тъпо, монотонно, скучно... Предлагам, че хора които биха се самоубили, но не и да бачкат нещо свързано с движение ще са ок там. Най-важното е обаче да сте сигурни, че дори и да решите да напуснете ще може да изкарате 2та месеца предизвестие дори и в изпитателния срок, защото договора който подписвате казва, че ще изплатите 2 брутни заплати на фирмата. Което си е чист обир от всяка гледна точка. Джендър идеологиите са доста силно навлезли в UK и това трябва да се има в предвид при контакт с хората там. Корпоративните ценности, на които се опитват да ви научат на практика имат нулево значение в БГ и се получава едно такова чувство на нереалност. Мрачна работа. Познавам много хора, които просто ползват фирмата като трамплин към по-добра.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0


Мошенически Кол център


Една дама от Човешки ресурси

Ви обещава

Стартова 1000 лв

1 месец е Обучението

В Ффиса

Работи се ня смени

Първа, втора , нощни

Сутрин, след обяд, вечер

Локацията е

Центъра

Ако сте от Младост или Студентски град


Как ще ходите

Трябва да пътувате 1 час


представител на управлението

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ето какво беше в eBay. В адопшъна наемат 60-70 души и ги уволняват в края на годината. Една година не успяха обаче да уволнят достатъчно и някои с постоянен договор си заминаха. Същия проект имаше хора, като Ани Христова. Тая се държеше с агентите, като с животно. Накрая и лъснаха грешките, но никой не взе да я мачка, както тя правеше с хората.

Друга от същия проект беше Кремена. Тая се държеше много арогантно с хората. Някои колеги напуснаха само заради нея.

И накрая се появи Диляна. Тая искаше да я наричат супервайзер, но на Боби и другите им ставаше смешно от нея. Тя дойде без английски и немски (правеше се, че разбира и двата) развали проекта, изгони много хора и накрая се изнесе. Толкова глупаво създание .....

Докато не вземат отговорност няма да има успех в тая фирма и този проект. За Пловдив да не говоря. Там управата са само неграмотни. Думите на ръководителите на проекта от София за няколко от управата в Пловдив: "Tия да си подават оставката!!!"

И в скай бях, но голямата простотия беше в eBay.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като цяло работата е супер неблагодарна и им изработваш 5 пъти парите от интеракции.
Създадох много добри приятелства с колегите, на 90% бяха печени. Проблемът е в процеса на работа и условията. Работих в Крокс и от 6 тийм лидера (тогава), четирима бяха изключително печени и винаги готови да помогнат, единия когато напускаше малко преди мен си призна че е пълен шит. Проблема беше, че моя директен тийм лидер беше много зле и отказваше всякакви опити за комуникация, изключително демотивиращ човек. Няма да назовавам имена, сам ще се сети.
Остана ми случай в главата, в който направих 130 чата за смяната (минимумът който изискват е 56 интеракции) - почти 3 пъти повече. В този случай единственото, което стана е да бъда смъмрен за един определен чат, в който съм се държал ''зле'' с измамник, който иска да си вземе безплатни обувки. Принципно компанията няма да загуби кой знае колко ако му изпратя чехлите, но има не малко хора които са прецакани от доставчици или е нямало наличност на чехли, когато са ги поръчвали и са им взети парите и предпочитам да им помогна, вместо да си изгубя времето да се занимавам с този скамър. Мисълта ми е, че и 200 интеракции да направите ще остане незабелязано за жалост и ако работите там няма смисъл да си давате много зор - ако правите минимумът интеракции което става без да се зорите сте добре. За промотиране няма нужда да се говори, аз имах амбиции за повишение но си избират техни хора, като даже и процеса на подбиране в много случаи е симулативен - тоест те вече са си избрали задкулисно човека. Просто нямах време да им се занимавам с глупостите и след няколко месеца напуснах и сега работя на двойни пари и ми е доста по интересен самия работен процес.
Дочух, че афтъркола от 4 е станал на 2 минути което е потресаващо (това е почивката между обажданията - след 2 минути директно ви звъни клиент). С тези слушалки на ушите почва да те боли глава без да си почиваш, добре че поне клиентите можеш да ги пуснеш на изчакване и да пиеш една вода.
Иначе работата не е толкова стресираща. Има някакви бурсуци които си мислят че ще променят нещо като викат, ама ние така или иначе някои мизерии няма как да ги оправим и просто им слушаме крясъците докато не им писне и затворят. В такива случаи изобщо да не ви трепва гласа повтаряте че се извинявате за неудобството и няма какво да направите и предлагате нещо за компенсация, и спират да крякат - лесна психология. По едно време толкова бях свикнал че имаше лелки от САЩ пред нервна криза че чехлите им няма да стигнат за ваканцията им, че колкото и да крещят аз отговарях с мудния глас и изобщо не ми пукаше.
Съветът ми към всички настоящи служители е да си набележат КАЧЕСТВЕНИ обяви, на които ще им харесва да работят - примерно са си набелязали 15 и пускат на всичките и след това си пускат едномесечното предизвестие. Изобщо да не ви е страх. Ще ви пита тийм лидера за причина на напускането и готово. След това ще опитат от мениджмънта да ви следят повече дали работите и ще ви търсят грешки, но не го взимайте навътре и изобщо не ги отрязвявайте - предизвестието си тече и те не могат да ви махнат преди да изтече, защото имат липса на кадри поради всички гореспоманати условия. За тези, които мислят да кандидатстват, от това в което съм чул от колеги и видял с очите си преди месеци, тази компания е най-добре да ви е на последно място в списъка. Успех на всички :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хубаво е да се знае че Никол Харлова продължава да компенсира за липсата си на интелект и компетентност със злоба и надменност. Тоя прост парцал изгони толкова много хора, обаче явно е пуснала на който трябва и си остава на поста.


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Като бивш служител работел в проекта скай на доста позиций имам широк поглед над нещата и зад завесата. Цялостно положението е трагично на всички нива от йерархията. Тъй като до скоро заплащането беше изключителни ниско и конкорентноспособност спрямо другие колцентрове нямаше фирмата вече няма служители с над 1г. опит освен в "мениджмънт" позицийте.Казвам "мениджмънт" тъй като там работата не е да менажираш агентите, а да си падарин и да ги издирваш защо не идват на работа, както и "121-ните" са са 40% мрънкане и 60% губене на време, но както се казва едно си баба знай едно си баба бай.
Масов практика е при "мениджърите" изобщо да не ги интересува какво се случва и за този "121" предпочитат да пушат цигари с агента и да си говорят за абсолютни глупости.
Разбира се има и друга крайност където започват да те заплашват с САРА или по-лекия вариант да ти обясняват как поради твоето лично представяне зависи бъдещето на екипа,проекта,фирмата,държавата,континента и някой изчезващ вид животно.
Проблема там е ,че освен че всеки гледа как да скатава и да не работи, няма никаква отборна игра, всеки гледа собствената градинка и ако случайно някой от "мениджърите" го няма абсолютно никой не го интересува за агентите му и после на "мийтингите" като ги попитат защо- гробна тишина.
Отностно агентите-както казах агент над 1г. няма, и причината е елементарна, хората със стаж си тръгнаха поради ниско заплащане, а новите хора си тръгват поради постоянния натист за статистики. Даже няма да засягам какъв тормоз е, че всичко трябва да се случва под таймер-почивката, обяда,ходенето до тоалетна- кой нормален би работел в такава среда?
Но какво са виновни агентите, при условие, че когато им се обадят от HR и им свалят звезди как ще взимат 600-700лв бонус, приятна работна среда и не споменават нищо за статистиките.
Но според мен главния проблем е оперативния екип. И в частност двама от тях. Главния виновик за напускащи "мениджъри" Н.Х. която има самочувтстие все едно притежава половин Пловдив а покритие никакво, даже няма подходящо образувание. Винаги намръщена и винаги всички са и виновни, най-неподходящия човек за тази позиция. Видях един коментар по-рано, че много хора пишели за нея, как няма да пишат, хората които я мразят са 2 пъти повече от боря на хората които в момента работят във фирмата. Обяснявя ти как ще ти помогне, има свободно време и т.н. и момента в който я попиташ нещо получаваш отговор "аз ли да го направя вместо теб" и "това трябва да го знаеш". Когато имате среща те пита как си, но това е защото не знае друг начин по който да започне разговор и от тук следват 2 неща или изобщо няма да те слуша какво казваш или ще те слуша , но в следващ удобен момент ще го използва срещу теб.
Другия образ е Б.Д. простата причина защо никой не го харесва е защото се държи като "темерут" никога не поздравява, никога не се усмихва и те подминава все едно не съществуваш. На мийтингите се разбира ,че този човек е много отдалечен от агентите и то до такава степен , че не знае какви програми използват. Също така поради факта, че подминава всички и не си говори с никои той не знае какви са проблемите на агентите и когато му бъде казано не вярва, а прехвърля вината на "мениджърите".
Колкото и да не ви се струва дълго, това са само част от проблемите и причите това място да в отчаяно състояние. Фирмата не е лоша, "мениджмънт екипа" които работят там са виновните хората да напускат.


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
3

Аз нямам чак толкова лоши отзиви от фирмата, но напунсах някъде около 2015-16г.

До тези години реално заплащането което идваше с доста стабилен бонус беше доста добро бих казал, 1200 -1700 лева НЕТО бяха доста добри суми за тези години и 60к беше едно от малкото места които даваха такова заплащане.

Гледам че мендижмънт е доста нахейтен, а с повечето от тях съм работил дори и съм ги обучавал, затова ми стана странно след като видях какви драми са надробили.

Може ли малко повече информация за мениджмънт в Пловдив?

Тая Никол не я познавам, защо всички я хейтят толкова много дайте инфо за нея малко, тя май е най-интересната от всички?

Тоя Борката си беше точен пич докъто беше на слушалка, ся всички го хейтят и бил педал, четох някви неща и се смях ама не ми стига дайте още информация кво се случва с него закво не ви поздравява по коридорите, верно ли краде от заплатите нещо такова дочух по едно време?

Копралев също беше точен пич, верно ли мирише ся много и ходи да тормози момичетата със сексуален тормоз?

Тоя Константин ли, къвто е там кво не ви кефи педал ли е нещо, гледам нещо не го харесват всички?

Тва момиче със сексуалния тормоз кво стана с нея тя е писала преди време ама няма повече информация вече, осъдила ли ги е баси драмата там дето е камерите са изтрили ала бала тва трябва задължително да се каже повече информация защото е интересно, момиче ако четеш това дай малко информация да разберем кво е станало?

Дайте няква интересна новина, хората които сме работили там преди време и сме се махнали ни е интерсно и ние да разберем какво се случва, моля ви тва е супер четиво мога с часове да чета!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Заплащането във фирмата е най-ниското за кол център с английски език, уважение има на думи от колегите и мениджмънта, но никой не оценява това, че повече от година не си се оплакал, вършил си всичко, което се налага и си се подложил на психически тормоз от клиентите на колове. Работата към Маталан е добре само на имейли. Ако случайно се оплачеш след година усърдна работа те нападат все едно всеки ден мрънкаш и си непоносим. Работата е хоум офис, което е най-големият и единствен + на фирмата, тъй като не предлагат спортна карта за служителите, които прекарват повече от 8 ч на ден обездвижени, стоейки в една поза. За политиката на здравната застраховка имам една дума - Ад! Фирмата не предлага развитие в образователна насока. Хората, започващи работа в София, получават със 100 лв отгоре, въпреки че след това се прибират да живеят в с. Чепръчево, а тези, които са започнали със 100 лв по-малко дори след повече от година работа не получават възможност за повече. Ротацията във фирмата е средно около 10 човека да напускат на месец. Затова и обявата в джобса е активна почти нон-стоп. Предлагат 1500 лв, ако измамиш твой приятел да отиде да се пържи в този ад, а развитието на заплатите е 0. Единствено разчиташ на бонуси, за да преживяваш, които не зависят само от теб, а от целият екип, защото взимаш средностатистически от това, което си направил спрямо целият екип, и то ако не се падне да си говорил с някой лош клиент. Милионер в тази компания няма как да станеш, но ако мечтаеш да преживяваш на ръба - това е твоето място! Служителите не достигат вечно и работата идва в повече винаги, защото служителите минават и си заминават още по време на обучението - една седмица. Това време е крайно недостатъчно и този, който те обучава (жена в моя случай) не е работил на твоята позиция от години и дори не е адекватно това, което те обучава. Освен това през цялото време повтаря колко е недостатъчно времето, вместо да се съсредоточи върху предаването на информацията. Политиката на проекта Маталан е логически неиздържана и този бранд рухва с всяка година - еталон за липса на качество в услугите за търговия и партньорство с доставчици и други производители.Мениджърите Ви ще бъдат 20-годишни, неграмотни, с лош английски и някои от тях с говорни дефекти - това е авторитетът, който няма да Ви поздравява за успехите Ви, но ако забележат грешка, задължително ще се свържат с Вас! (Спокойно, няма да забелязват повечето от грешките Ви, защото има много дупки в системата, от които Вие и колегите Ви ще се възползвате, ако нямате съвест). Не мога и да не отбележа, че много от мениджмънта и колегите са супер свестни и готини, и ще можете да намерите приятел в лицето на някои от тях, но надали ще се видите някога на живо, защото възможност за тиймбилдинги няма! Надявам се мнението ми, макар и отрицателно да помогне на много хора да направят правилния избор!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте приятели ето един начин как, да си изскарате малко странични дохои от интернет чрез този сайт:
https://www.coinpayu.com/?r=cuculcan

Това е най- добрия сайт от този тип Advertising Network с над 30 милиона акаунта в целия свят, или казано на български споделяне на реклами, като едни хора споделят и плащат за тях а други гледат и печелят пари.
Най-хубавото, е че има програма за лоялност и колкото повече го развиваш толкова почече ти плащат.
Аз лично го развивам вече повече от 3 години и съм супер доволен докарвам си близо 0,02 BTC на месец, което е около 400$ на месец.


-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
3
Работна среда
-5

До предишния коментирал - 3 седмици е направо рай. Истината е че те имат обяви 24/7/365 не защото наемат през цялото време, а за да имат богат набор от сивита от които да избират, това че подвеждат кандидатите хич не ги интересува. На мен и на други хора са ни се обаждали ЕДНА ГОДИНА след кандидатсването.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?