Гудуил Консултинг ООД

Напишете мнение
3 точки от 86 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 86


клиент

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поредните смешки, да се гордееш с единствената подмярка по която всички подадени проекти получиха финансиране е толкова ниско ниво, че няма на къде - последният прием на 121(финансираха се дори с 5 точки). Да си доволен от одобрени проекти по ФУТ, по която процедура повечето фирми сами успешно получават финансиране е още по-голяма смешка.

Добре че фирмите вече звънят на бившите ви клиенти посочени в 95% от референциите ви за да се убедят сами кой казва истината!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Поредната добра новина в Гудуил България - всичките ни проекти подадени по селската м.121 от извънредния септемврийски прием, както и всички подадени проекти по Фонд "Условия на труд" са одобрени !!!

Само от септемврийския прием по м.121 одобрената за клиентите ни БФП е за над 1,000,000 лв.

Това означава 100% успеваемост!

Няма друга фирма в бранша, която може да се похвали с подобен успех!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Абе, "анонимния бивш колега", не ти ли омръзна вече година и половина да висиш всеки ден в този форум, да цъкаш + и - и да пишеш лъжи и ругатни по адрес на бившия си работодател и настоящите служители.

Те не го заслужават, защото в момента клиентите са доволни и от експертите и от търговците и дори насочват други фирми към Гудуил. Търговци, които са си позволявали да "лъжат" клиенти на Гудуил преди години са съкратени и вече няма такива при нас. Сегашният екип - по-голям откогато и да било в историята ни е наистина силен, компетентен и етичен към всички, вкл. към клиентите. Нещата са коренно променени от времето, което помните преди 2 години. И именно тези промени бутат фирмата все по-нагоре по пазарен дял и вече наистина е водеща на пазара.

То бива, то може злоба, завист и простотия, но твоята минава всякакви граници. Не се излагай повече!

Има 2 пътя пред теб:

1/ да простиш и забравиш и да се фокусираш върху собственото си развитие и успехи

или

2/ да продължаваш да не можеш да спиш, обсебен от мисълта за отмъщение, да се терзаеш от вътрешното си озлобление и да го изливаш всеки ден тук под формата на едни и същи лъжи и ругатни отправени към бившия работодател и настоящите служители, докато един ден цялата твоя негативна енергия не се върне към теб стократно усилена и не те смаже...
Пази си здравето, защото негативизмът, злобата, завистта и пътят на отмъщението винаги са водили до разбиване на личното здраве и щастие - примери много от цял свят от 2000 години насам!

Всеки сам избира своя път и той го води винаги до съответния край /виж т.1 и т.2/. Ти си решаваш!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Абе, да попитам само - Танчето още ли бачка в Гудуил? Пичове, писна ми да ми звънят стари клиенти да им оправям нещата. Винаги съм писал с името си тук, така че не търсете мои думи сред анонимните, не ми е в стила. Бях първият шеф на консултантите във фирмата, гордея се както с работата си, така и с екипа и атмосферата по това време (не ми се сърдете, наистина не съм подвел колегите по време на интервютата - те си знаят кои са). Да не говорим за резултатите, които все още цитирате. Нямам и поглед върху сегашните колеги, то мина и доста време оттогава. И ми е все там, от много време. Просто вземете се стегнете малко, че наистина ми писна. И за да не бъда голословен, нека който чете тези редове, да се свърже с мои клиенти и да ги попита в крайна сметка дали са доволни. От ГУК преди и сега. Ще цитирам само 3 фирми, на които ми се е налагало да помагам при отчитането. АСО "Панема", "Металстрой инженеринг" и "Лемекон". И пак за да не бъда голословен - най-лесно е да се провери дали колегите, поели тези фирми - имат някакви файлове с техни отчети (това за Управителя, или за който сега е отговорен за тези неща). Продължавам да твърдя, че съм постъпил изключително коректно спрямо ГУК и за разлика от други, писали предишни постове - не съм взел НИТО един клиент на фирмата. Защото съм на този пазар от 13 години и се справям достатъчно добре. Което и не е тайна за никой, можете да ме проверите догодина в ТР, както и да проверите в ТР фирмата, в която бях съдружник до началото на тази година. Отделно на това, което ще видите в него имам и дейност в НПО, така че мен не ме мислете. Пък и ми имате автобиографията, не бива да се изненадвате от резултатите, които цитирам. А когато ГУК постигне такава производителност на труда като мен (икономически термин) - обадете ми се. Ще се извиня публично. Колегите, с които съм работил се развиват и те изключително добре, и тях можете да ги проверите в ТР. И на тях им проверете производителността на труда (икономически термин). Нашата производителност на труда ще бъде абсолютно ВИНАГИ по-висока от тази на ГУК. Та оценявам загрижеността за нашето развитие, благодаря! Поне аз мога и без нито един клиент на ГУК.
Относно писанията на търговеца - баце, паднал си си на пъпа! Лъжи клиентите, вземай кинти, обаче да знаеш, че някой те псува много. Иначе до мен достигна добрата новина, че поне търговецът Сашо Миленов (или там както се казваше) вече не работи във фирмата. Но ти можеш и да се опиташ да подобриш постижението му с доведени недопустими клиенти. Не се плаши, никой няма да ти се скара. Важното е да се сключват договори, те консултантите ще се оправят после. Давай само така, не се плаши, ти да си добре, а клиентът дали е доволен - наистина в тази фирма никой не го интересува. То и затова бизнесът ти не е просперирал.....

П.П. Запазвам си правото на още един пост, когато излязат резултатите от жалбата ми към комисията по дискриминация. Информацията е публична, така че ще си позволя лукса да я споделя с всички заинтересовани. Ако не ме устройва решението - ще обжалвам, ако фирмата обжалва - ще се боря докрай. А когато излезе окончателното решение - ще пусна още един пост. Защото съм пич и не лъжа.
П.П. 2 Що се сърдите на Ванчето само не мога да ви разбера. Момичето е на заплата. Докато работех във фирмата - Чичо Томи (абе, тоя жив ли е?) я тормозеше да си прекарва "идеите" през нея, т.е. да ни ги съобщава тя. Но пък Ванчето бачка здраво, винаги съм я уважавал. Вярно е, че минаха повече от 2 години от тогава, вярно е, че отхвърлихме всякакви желания от страна на Томи да я привлече като свидетел - най-вече за да не се наложи да й задам въпроса "колко проекта си написала", примерно.... Въпреки това докато работех в "колибака" - винаги съм бил в добри отношения и с добро впечатление. И не си кривете душите, Ванчето бачка. Е, като шеф на маркетинг отдела - трябва да се грижи за имиджа на фирмата, така че не я корете. Момичето си върши работата, за разлика от Танчето.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Откровена и неподправена злоба лъха от последните коментари, които са насочени към бившите служители на Гудуил. Явно персоната, която ги публикува съвсем е излязла извън релси. Отправените “пожелания” и написаните неверни твърдения показват едно доста ниско и елементарно ниво на общуване, както и пълно непознаване на бизнеса.
Лице, което не е писало през живота си нито един проект, не е печелило нито един проект и цялото му професионално развитие е свързано с изпълнението само и единствено на секретарски задължения, няма как да дава оценки кой консултант е добър и кой ще го има на пазара след две или повече години. Това е все едно учител по физическо да дава оценка за IT специалисти. А пък самото твърдение, че Гудуил е „лидер” на пазара е показател за едно безгранично невежество и буди само смях.
За всички напуснали тази фирма съм убеден, че ще продължат да работят успешно по проекти и да бъда в бизнеса поне до края на настоящия програмен период. След това ще видим, за толкова напред във времето е безсмислено да се правят сметки.
Относно злобните „пожелания” на секретарката кой ще има проекти и кой не, бих я посъветвал да чете внимателно списъците на одобрените проекти по ОПИК за всичките три сесии - първият ще излезе съвсем скоро. Там ще види имената на доста бивши и настоящи клиенти на Гудуил, на които проектите са им писани и спечелени от някой друг.
Тогава нека секретарката да си помисли кой ли ги е писал тези проекти. Така би трябвало да си отговори на въпроса дали напусналите Гудуил служители (включително и моя милост) продължават да работят успешно по проекти. И нека най-накрая се запита защо тези фирми са избрали да работят с други консултанти по тези проекти при положение, че Гудуил е „лидер” на пазара. Всъщност наистина е лидер, но в най-ниския пазарен сегмент: проекти по РЧР и ФУТ за по няколко хиляди лева, където рентабилността е нулева и един уважаващ себе си консултант не би се захванал. Това ясно се вижда в списъка с референциите, който с такава учудваща гордост е публикуван в този форум.
Гудуил е безспорен лидер на пазара и по брой измамени клиенти и отхвърлени проекти на етап административно съответствие и допустимост.
Също така в последните написани мнения не забелязах някакви псувни или пък негативен коментар относно настоящите служители на Гудуил. Може би секретарката се е объркала в бързината да напише тук нещо първосигнално или пък не знае какво точно е псувня!?
Дразнещо е обаче, че с един магарешки инат се опитва да заблуди четящите тук, че всички изказани досега мнения се пишат само от един човек (!?!?!) и не иска да погледне в доста дългия списък от напуснали служители. Поддържам връзка с голяма част от тях и бих казал, че повечето са се изказвали в този форум.
И накрая искам дебело да подчертая, че по принцип няма смисъл да се спори със секретарка за неща, които са и по-непонятни и от теорията на относителността. Не искам да я обидя, но все пак е само една секретарка…а всяка жаба трябва да си знае гьола.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Току що получихме информацията, че за поредна година Гудуил получава приза за №1 на пазара в подготовката на тръжни процедури.

Публикацията е в престижния Book of Lists (2015/2016) на Budapest Business Journal!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Няма начин заради един напуснал бивш служител, който развива конкурентна дейност и му се иска бившия работодател да не е на пазара, Гудуил да "изчезне".

Няма как да се случи това, защото Гудуил е и ще продължава да бъде водещ играч на пазара за завист и напук на малки фирмички като твоята "бивш колега".

Лъжите и грубите псувни, които пишеш по адрес на Гудуил и настоящите служители само издават злобата и ниската ти култура.

Пазарът е най-точният арбитър кое е истина и кое не от написаното в този форум, защото след 2 години Гудуил ще продължава да е лидер на пазара, докато вероятността ти да имаш проекти и да осъществяваш дейност тогава е минимална.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Евтината карловска луканка направо се вмириса вече в жалките си напъни да лъска имиджа на гудуил. Накрая съвсем ще се орезили, като предишният управител с писанията си тук.
Явно не може да проумее, че за една фирма, която е НЕкоректна с клиентите и служителите си е съвсем нормално да има негативни мнения тук.
И това ще продължи докато не промените коренно стила си на работа или докато не преустановите дейност.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Благодарение на активните коментари в БГ Работодател, Гудуил е вече в топ класацията на най-коментираните и най-желани работодатели!

Като водеща в бранша фирма, Гудуил определено представлява огромен интерес за конкуренцията!

Продължавайте с коментарите, за да поддържаме топ позицията си ;-Р


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В отговор на анонимната служителка, заела се със задачата да защитава непосилна за възможностите й кауза.
Отново в написаното от вас прозира очевидна афектираност и озлобление, нападки с невярни твърдения на лична основа и най-вече липса на аргументи.
Един разумен човек, четейки моето и вашето изказване лесно може да направи паралела.
Няма да отразявам другите глупости и неверни твърдения в изказването ви, само ще спомена - никъде в написаното от мен не съм се изтъквал като единствен и незаменим консултант– споменавах за труда на бившите си колеги напуснали фирмата – отразен на над 95% от референциите на гудуил. И благодарение на който труд и референции сте оформили визитката си. Благодарение на който набирате клиенти вече повече от три години. Неглижирането на този труд е и мотивът ми да изкажа мение в сайта.
Единственото което направих е да защитя труда на колегите си. Защото не може един служител, с административни функци (подвизаващ се тук под различни никове) в гудуил, дето не е написал един проект през живота си, да коментира труда на екпертния персонал, доказал се с реализираните проекти за фирмата.
Към управителя на гудуил – г-н управител, не разчитайте на такива елементарни, лъхащи на евтина карловска луканка менте защити. Сигурен съм, че в поверената ви фирма има и служители с по-добра езикова и социална култура. С по-добра теоретична подготовка по европейските програми, за да са нясно, че проекти не се отхвърлят на административно ниво заради лош правопис. С такива пошли изказвания по-скоро се вреди на имиджа на фирмата.
Четете внимателно това, което ви пишат бившите служители или клиенти – един умен ръководител би си взел поуки, би се огледал в слабите места за фирмата, би коригирал нещо в политиката при положение, че има толкова изразени негативни становища. Даже такива коментари са ви от полза.
Аз лично нямам никакво отношение към вас – при напускането си съм казал каквото трябва, на когото трябва. Нито ме интересува колко проекта имате входирани, нито колко са ви одобрените предложения, нито какво ще е бъдещото ви развитие. В края на крайщата пазара определя. Предполагам сте наясно, че ако бих искал да се заяждам, може да се изкарат доста неща от кухнята, които не са за масовия читател. Но не желая. Защото съм се съсредоточил върху моите проекти и задачи, т.е. нямам никакъв интерес, негативна настройка, желание или излишно време. За мен лично гудуил е затворена страница.
Само това бих искал да поясня и повече не бих си правил труда и загубата на време да коментирам пошли изказвания.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?