3 точки от 35 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 35


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Уважаеми Анонимен,

Можем да се съгласим единствено с твоето мнение относно колегите, работещи в компанията.Те са наистина страхотни и допринасят в много голяма степен за позитивната и енергична атмосфера в офиса.
Смеем да твърдим, че всеки един колега в компанията се ползва с нужното уважение.Право на мнение има всеки, но не е коректно да се изказват погрешни твърдения.Уверени сме, че досега не е имало случай, в който да ощетим служител (бивш или настоящ) спрямо полагащото му се заплащане. Всеки един служител, напуснал компанията независимо от причината, е получил полагащото му се по закон обезщетение. Начинът, по който се изчисляват тези обещетения е еднакъв във всички фирми в България и информацията за това е общодостъпна.Все пак, ако някой има неясноти или въпроси, свързани с това, е добре дошъл в офиса ни за пояснение.


бивш служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, аз съм бивш служител. Като цяло единственото хубаво нещо във фирмата са колегите и нищо друго. Когато напусках ми се полагаше 6 дена обезщетение, от което разбира се те решиха да изплатят 1 ден. Отношението е меко казано лицемерно. Когато имаш резултат подмазването е на ниво, а когато имаш слаб ден или два, очите, с които те гледат са други. Интригите също не остават по-назад. Кой е чул или недочул нещо, веднага се пее на управата, която вярва сляпо на слуховете и клюките. В един момент ти се казват неща, които нямат нищо общо с теб, или с плановете ти. Важното там е да се манипулират хората. В един момент си им нужен, поставят те на пиедестал, а в следващия не си и те сравняват със земята, че и под нея. Всеки който има достойнство, самочувствие и самоуважение, не е за тази фирма.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Привет на всички интерсуващи се от възможностите и условията на работа в CMSG.
Бихме искали да се обърнем към всички, споделящи мнението си за компанията и да дадем релевантна и обоснована информация за нея. Съгласни сме, че всяка работа има както положителни, така и негативни аспекти и всеки от нас има моменти на спад и неуспехи, но това не е причина за предоставяне на некоректна информация, породена от песимизъм и лично отношение.
Предвид факта, че за последните няколко години компанията непрекъснато се разраства, логично е активно да се търсят и набират нови служители. Намираме за необосновани и комични твърденията, че сме пред фалит. Споделяме мнението на колегите- всеки, който има интерес към предлаганите от нас работни позиции, е свободен да кандидатства и прецени сам дали атмосферата на работа в CMSG му допада :)
Възможност за развитие се дава на всеки, който има необходимите качества и потенциал. Колко бързо ще успеете да докажете себе си, зависи от вас и вашите разултати. Щастливи сме, че имаме колеги, които работят в CMSG от самото й създаване през 2003год. Всички ние черпим вдъхновение от тях и се учим от техния опит и професионализъм. Именно те са хората, които мотивират всички останали да се развиват и издигат в компанията.
Работим с млад и енергичен екип, в динамична и приятелска атмосфера. Гордеем се с факта, че имаме възможност да осигурим не само плодове за нашите служители, но и да ги мотивираме с редица комисионни и бонуси, които те получават на база личния си резултат. И тъй като човек не бива да се срамува от постиженията си, а да се стреми да „надскача“ преди всичко себе си, сме истински щастливи, че имаме възможност да работим с млади, интелигентни и амбициозни хора, които всеки ден доказват потенциала си.
На всички, които вече не са част от екипа ни, бихме искали да пожелаем да се реализират в работа, която ще им носи не само добро заплащане, а истинско удоволствие!
Не очаквайте от нас да отговаряме на злостни коментари, отправени от бивши служители, по същия начин. Това просто не е нашият стил, а и не искаме да обиждаме хора, с които сме работили и считали за част от семейството на CMSG.
 


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Мислех да не пиша коментар, но много хора очевидно остават с грешни пречатления. Разбираемо че тази работа не е за всеки то е повече от ясно, че недоволни винаги ще има. Който не е дошъл да се увери как е няма как да разбере. Преди да започна в CMSG и аз четох коментарите тук и все пак отидох на интервю даже се мотивирах още повече. Отношението на шефката към служителите изобщо не е такова, което повечето хора тук го описват, пак казвам докато не си там няма как да знаеш. Не съм изненадана от негатични коментари, все пак има хора които не стават за sales агенти и те нямат място в такава фирма. Факт е че на всеки се дава шанс за изява на много хора дори повече от един, зависи си от теб дали ще се напънеш малко или не. С клатене на крака по цял ден пари не се изкарват. Относно заплащането sky is the limit както се казва, защото от теб зависи колко пари ще си сложиш в джоба края на месеца. Всеки който иска да пробва да дойде и сам да прецени за себе си аз съм почти една година там и ми е добре. Има стрес в работата, но стрес има във всяка една работа в която имаш таргет да гониш, просто това е естеството на работата.
Това е от мен имам още много какво да напиша, но всеки който е заинтересован сам ще разбере за какво става въпрос.
 
Благодаря :)


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравей Крем Лицемерие,
 
Както много добре знаеш- за всеки влак си има пътници. Качила си се на нашия CMSG влак, не ти е харесал. Слязла си. Надявам се следващия ти полет да е много по-успешен. Пожелавам ти труда ти да е ценен по начин, който ти предпочиташ. Пожелавам ти да си доволна от заплащането на новата ти месторабота. И всички тези пожелания- от все сърце! Без капка лицемерие. 
 
На всички евентуални бъдещи служители: пробвайте! Ако ви хареса- останете. Ако ли не- хванете следващия влак. Проба- грешка, проба- грешка, проба- златна мина. Никога не знаеш от къде ще изскочи зайчето.
 
С уважение, Денислава Добрева! 
 


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
5
Работна среда
-3

 Не си губете времето в тази фирма.Роб за малко пари,и нервите ви скоро ще се скъсат!!!
Всичко в тази фирма е загуба на време, никога няма да бъдете повишени и признати ако не сте започнали в началото на създаването на фирмата.Мога много широко да ви опиша цялата ромска система, тъй като съм работил в два деска (на два езика).Заплащането е крайно ниско за такъв тип труд, дано не ви се налага да отсъствате,защото ще ви праснат веднага в заплатата!
Хората, които застъпват на работа и имат потенциал да се развиват и ценят здравето си веднага напускат и дим да ги няма, даже се срамуват,че са попаднали в тоя маймунски цирк...За близо 3 месеца работа там много колеги получиха нервни разстройства и трябваше да влезнат в болница, ако сте по чувствителни не си и помисляите за там!! Карат те да стоиш прав непрекъснато, за да си по-продуктивен! Крещат ти някакви женички(тийм лидерки) с най-тъпото възможно селско поведение и те стресират напълно излишно.Тази фирма непрекъснато има обяви и то във всички сайтове, отчаяни са вече и сигурно пред фалит.
Ръководството е най-плачевното всяка сутрин и обед има мийтинг (събиране на агентите и мениджърите).На тези срещи трябва да се вика, драпа и обижда, колко е зле положението и как не ни е срам да дишаме въздуха в офиса ако няма резултати. Главният шеф, една румънка, е най-проклетото създание на света.Цели да ви промие мизъците,че парите са най-важното и без тях сте загубени.Т.е. здравето няма никаква стойност и трябва да вложите всичко за мижавата комисионна от 200 долара.
Работното време е от 10 до 19, но ако си тръгнете по-рано румънката идва и ви гледа на кръв, а ако се случи няколко поредни пъти - ви вика в офиса и ви уволнява,че сте се тръгнали навреме, което няма никаква логика.
Държат се с персонала точно като с маймуни, за обяд ти дават бонус бананче :) !
Що се отнася до колегите те са много готини, ставаше ми жал за децата,защото имаше хора на по 19-22 години, които трепереха и се страхуваха да не ги извикат в оня аквариум, да им се навикат.Пълна селяния, цигания и простотия царят там. Не ви съветвам да започвате ако имате друга възможност, отидете на интервюто и вижте атмосферата.Сами ще се убедите и ще стигнете до своето решение! Ако сте настоящ служител от скоро се замислете дали си струва? Няма шанс за повишение, нито за спокойна и приятна работна атмосфера.Ще звъните на хора по телефона, ще ги карате да си слагат парите в тази еврейска фирма и те ще ги губят! Пак казвам ако сте много чувствителни и морални тази работа не е за вас! След време като разберете каква е измамническа фирмата сами ще избягате,защото такива пари не носят щастие.Взимаш пари от бедните нигерийчета, африканчета, дето живеят в катуни лъжете ги и им взимате паричките, а те са много доверчиви и биха направили всичко да си имат бяло приятелче,особено от Европа. Бизнесът е свързан с Форекс и хората трябва да депозират и така взимате комисионни. 
Общо взето е това, България е добра бизнес дестинация за много фирми и в момента е пълно с кол центрове. Проверете в Ейч Пи, Би Уин, АЙ Би Ем и така нататък.
П.с Тук има една луда фенка на фирмата и я поздравявам!
 
Бъдете усмихнати, здрави и успешни през новата 2015!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Някой би ли казал как стоят нещата в отдела Кол център с руски език? И какво е заплащането във фирмата за тази позиция. Благодаря!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да споделя само едно - преди да отида на интервю-то, прочетох коментарите в този сайт. И добре, че не повярвах. Млади, мили и симпатични хора, които се държат дружелюбно с новите(като мен). Не усещам никакво толериране на нито един "тийм". Радвам се, че не повярвах на написаното тук и реших сама да проверя. Затова, мили хора, не вярвайте на всичко, написано в "нета", всеки човек е различен и има различни интереси и желания.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравей, "Няма значение"!
 
Надявам се си работил/а тук през последната година.
Аз лично съм тук от Януари 2013! Ето ти малко предистория:
Първоначално започнах в Италианския тийм. Именно този, за който ти казваш, че е от "нетолерираните". В първите си месеци звънях на "стари" лийдове. Именно хора, които са се регистриали преди. Дори такива, които изобщо не помнят за регистрацията си. Първи месец: 0 депозита! Втори месец: 6 депозита. 3 месец- 5 депозита... и т.н. Работех си на стари италиански лийдове и нямах проблем с това. Сега вече съм в Английския тийм. Единствената причина за това е, че Италианския вече не е ситуиран в България. Иначе все още щях да работя с италиански. Запознат\ а си как имаше игри, от които можеш да спечелип уиски. Страхотно! Аз спечелих една такава бутилка... КОГАТО БЯХ ИМЕННО В ИТАЛИАНСКИЯ ТИЙМ!
Разбери едно. Няма любимци и нелюбимци. Има хора, които правят депозити, и такива, които не правят. Без значение къде говориш. В Нигериа може да са много фреш лийдовете, но колко от тях са релевантни? В Испания и Италия може да не са толкова много, но пък са интелигентни хора с възможности, които просто трябва да знаеш как да мотивираш. За протокола- в момента депозитите в Русия, Испания и Арабските страни са ДАЛЕЧ по-големи от тези в Африка. ФАКТ! Няма какво повече да говоря за това.
Ще си позволя да коригирам твърдението, че съм мазохист. Повярвай ми, ако това място не ми харесваше, щях да съм се махнала още на първата седмица. Себеуважението ми е доста силно и не бих си позволила да работя нещо, което ненавиждам! Пример: преди да започна тази работа се явих на три интервюта. На две от тях отказах още на първия ден, защото не ми вдъхваха доверие. Третата оферта изглеждаше добре. Трябваше ми месец съмненията ми да се потвърдят и напуснах!
В CMSG съм от година. Точка! Прави си сам\ а изводите.
В крайна сметка ще повторя, че всеки има право на избор. Силно се надявам следващото ти работно място да е по вкуса си и да ти е кеф да ходиш на работа.
 
От сърце ти пожелавам всичко най-хубаво :) Наистина!
 
Поздрави, 
 
Доволен служител с име: Денислава Добрева 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

до   Денислава Добрева
 Уважаема, ти явно си мазохист! Не разбирам как ти харесва да работиш на подобно място... Ще дам прост пример като казвам, че английския тийм беше толериран системно от Кристин- Миналата година имаше световно по футбол и няколко дни преди началото всички помолихме Кристин да гледаме откриването, а тя отговори, че нямало никакъв проблем и даже ще вземе неща за хапване и пийване и всички заедно да гледаме. Така и стана, купи тя нещата и пуснахме телевизорите... Да, беше в работно време, но тя дойде и изключи телевизорите при другите екипи и остави само този на английския тийм... каза, че ние сме на работа и не може да гледаме, а тези с английски език също бяха в работно време, но си гледаха... 
Ето ти госпожо един елементарен пример за толериране...
Да не говорим, че на тях за депозити им обещаваше да им купи уиски, ядене... а на нас само ни се караше, че не правим депозити...
Само че има една уловка- докато техните лийдове идваха на по 2-3 минути нашите бяха на по 1 година... хората дори не помнеха, че са се регистрирали... фреш лийдове при нас никога не са идвали... говоря за френски, испански и италиански тийм... Ние искахме фреш лийдове, но Кристин казваше, че тях си ги работят израелците и на нас ни пращат само стари...
Е кажи ми как може да се сравняват лийдовете на инглиш тийма който са примерно Нигерия на 1 минута... с нашите на по 6 месеца, та дори година, масово без телефони... 
Моля ви... ставате банални и смешни с тези обяснения как нямало разделение...
А и нещо друго, всяка сутрин на мийтингите ни се крещеше в лицето : ''мадафакърс''... 
Това са крайно извратени представи за мениджмънт...
Не ми я хвалете тази фирма с огромно текучество на персонала... 
Миналата година когато стана земетресението испанския тийм беше на работа и Кирстин вместо да попита има ли някой, който да е пострадал, от чиста човечност тя почна да се интересува дали нещо от скъпоценния й офис не се е счупило...
Много зле наистина... дано никой не се излъже да започне там работа...
 

Фирми по азбучен ред: