Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Гопет Транс ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Гопет Транс ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 40 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 40


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ние в Гопет Транс смятаме, че всеки има право да изказва свободно своето мнение, но след публикацията на "Izlagana.com" сме длъжни да направим следното пояснение:
Всички новопостъпили служители в Гопет Транс се назначават на 3 месечен изпитателен срок (влючително "Izlagana.com").
"Izlagana.com" беше освободена от Гопет Транс по време на изпитателния си срок и ПРЕДИ публикуване на мнението и. Причина за освобождаването - не покриване на професионалните стандарти на Гопет Транс за позиция "Спедитор с опит".
З. Бонинска /Мениджър ЧР/ Гопет Транс


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За Гопет Транс,знам само от хора който , работят и са работили там .
Голяма фирма,предлага добри възможности,стабилна на пазара,въпреки големите проблеми сега в транспорта зарди кризата.
Всичко това е ок,но за съжаление само това,Гопет Транс  и сега търсят Спедитори,но защо ли..??според мен едва ли за раширяване на дейността,просто няма такава опция сега в повечето фирми  да не кажа всички и това е ясно защо кризата особено много не позволява допълнително работа или дори само възможност за такава.
От мой познати знам че там се работи по отдели,което от една страна е много добре всеки си знае коя държава и се фокусира там,НО да работиш е добре всеки  това иска да прави или поне в повечето случай там трябва да се покаже ,че работи.Показавнето е естествено така че да се забележи,тоест повишаваш тон,правиш се на супер строг и нагъли накрая отново на висок глас се коментира,колко са глупави другите а на фона на което изпъква глупостта и малоумието на твойте партньори,за съжаление голяма театър и пародия съдейки по манталите на работа,там трябва не само да правиш спедиция,но и големи драми защото само така е видно че ти си голям спедитор с  \"големи\" възможностти в \"Голямата\"фирма.
Повечет хора ,който работят там вероятно са приели начина на работа,политиката на фирмата или я приемаш и ставаш безмълвно работещо по фирмените правила Същество,а не човек или професионалист,който във всеки един момент може да обсъжда ,да кментира с колеги за работата и да си помага взаймно.
Жалко за това че в БГ фирми от сорта на Гопет Транс,не се ценят истинските знания който ти може да покажеш и приложиш на практика в спедицията,която е като всеки др.вид бизнес а именно печелене на пари.Обърканата философия и най вече мениджмънт на Гопет,не позволяват това ,вътрешната конкуренция между колеги е голяма и по ради това там оцеляват най-хитрите,най-подмолно прозорливите хора нагласяки се и подкрепяйки това че те са група хора,живеещи в офиса си или по скоро на самотен остров,на който няма никой ,естествено няма други с който ти заедно работиш и вървиш на пред.
За съжаление в няколко реда по горе описанта ситуация в тази фирма всеки сам може да прецени Заслужава ли си въобще,липста на работа  почти перманентно в България/и не само зарди финансовата криза/ сега е карала винаги хората да търсят и приемат всичко само зарди пари.
Но зарди парите на Гопет ти губиш самоуваженито си,губиш мненито си и мирогледа за работа и бизнес,губиш възможността за професионално развитие,защото там това трудно се постига.
Без крупулни същества без ценостти има много там е със сигурност тяхното Място,но замислете се уважаеми бъдещи кандидати и настоящи \"работници\"в живота винаги печелиш за сметката на някой и нещо,цента която се плаща там е стократно по голяма от това което взимаш в замяна,но това всеки сам може да прецени.
И накрая Гопет Транс не е място за нормални хора,работещи в норамлни условия,получавайки удовлетворение от собственат си работа/а мисля това е по-важно от всичко останало/.
Няма бъдеще в такива фирми и рано или късно това става действителност,хората са движеща сила във всяка една фирма,но ивестиция в хора,който искта само работа,а не развитие и възможност да научат и покажат нещо ново води до естествена гибел,защото всичко тече и всичко се пороменя и дано Гопет и всички \"мениджъри\" там скоро осъзнят този факт.
 


настоящ служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Уважаеми бъдещи кандидати,настоящи служители или бивши ткива.
Гопет,"голяма фирма","големи такива очаквания" ,но едно голямо НО
Има ли фирма на БГ пазара,която всъшност по важни са само разни интереси и интриги на служителите,тоест няма да получите очаквания резултат за развите/което ви се обещава/ за по-голямо заплащане,просто от вас се изисква да бъдете безропотно същество ,което няма собствено мнение,няма БЪДЕЩЕ..за СПЕДИТОР с ОПИТ/ако сте нает такъв/,който знае и може и вярва в тази работа...ако си млад,не опитен и искаш да се пробваш..то Заповядай в .."Голямата Фирма"..там ще те посрещнат силно комплексирани хора,който са си повярвали че само те съществуват и работят на БГ ТР.ПАЗАР....ГОЛЯМ САПУНЕН МЕХУР..който се пука след няколко месеца работа ТАМ в ГОПЕТ,където работят хора..или по скоро протежета...бивши секретарки или счетоводителки...със силно изразен манталитет на безкрайна недостъчност и самочувствие,но МНОГО ВАЖНО БЕЗ КАКВОТО И ДА Е ПОКРИТИЕ.....Накратко няма смисъл да кандидастваш или работиш там,освен ако искаш да си ИЗГУБИШ и така ценото време,Във всеки момент може да ти Кажта ЧАО..ти не ни харесваш,не работиш по нашите "измислени правила",който нямат и наяма да бъдат КОНКОРЕТНО И ПАЗРАНО ОРЕНТИРАНИ такива...МННОГО И НЕ ЗАСЛУЖЕНИ УСИЛЯ ДА РАБОТИШ В ГОПЕТ ТРАНС.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствам за спедитор в тази фирма, прочетох някои добри и доста лоши мнения, все пак може ли малко повече инфо, колко пъти седмично се остава след работно време, колко часа след края на работното време трябва да се остава?

Заплаща ли се извънредния труд, как стои въпроса с отпуските?
Ще се радвам на бърза информация.


настоящ служител

24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-2
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
0

Заплащането е свързано преди всичко с професиоанлните качества и мотивация на отделния служител. При всички положения кадърните и амбициозни хора биха се чувствали комфортно в тази атмосфера. Има голяма оперативна свобода, за тези които са доказали че може да им се гласува доверие. По отношение на свободното време, както във всяка развита спедиция, е доста ограничено. Фирмата е стабилна, със сериозно име на пазара, постоянно се разраства и създава възможност за професионално развитие. Като във всеки голям колектив няма как да харесваш всички. Има приятни и не чак толкова приятни хора. При всички положения Гопет дава много сериозна школовка и си заслужава усилията.


бивш служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,
Преди време имах удоволствието да поработя за горепосочената фирма.
Искам да споделя с всички жеаещи са се присъединят към голямото "смейство" на Гопет да не правят тази голяма грешка.Грешка не само заради обещанията,които дават за развитие,но и отношението на "ръководството"към служителите си.
Първоначално разликата , в социалните придобивки прави голямо и положително впечатление,но с течение на времето ставаш не само техен роб , но и си позволяват да се държат с теб като с едно голямо нищо.
Обучението , което предлагат е лъжа.За тях вахното е да си човек без скруполи,индивид желаещ да живее в офиса,без да се съпротивлява,да не мисли и обсъжда работната рутина,без желание за какъвто и да било просперитет.
За жалост действителността в България кара хората да сменият своята месторабота,но се съмнявам че в Гопет някой би могъл да намери така желаната професионална реализация.Това е показателно от факта , че там рядко някои нормален индивид може да се задържи.


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-4
Потенциал
1
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-3

Заплащане: бих казал много добро, стига да си вършиш работата.
Уважение: трудно се постига.
Привилегии:много са, ето и основните - ваучери за храна, картаа за градски транспорт(служебен трамвай и служебен автобус (: ), служебен телефон, семинари, обучения, служебни автомобили за ръководителите и т.н.
Фирмена сигурност: напускат само тези, на които не им се седи. За останалите си остава Детска градина с няколко кльощави и врякащи лелки.
Съотношение работа/свободно време: остава се след работно време. Има много работа, както във всяка друга спедиция (напълно нормално и неизбежно), но понякога се прекалява.
Потенциал за развитие: за 2-3 месеца не се става мениджър и ръководител, а и работата не се научава за 2 дена. Но пък е добро училище, за хора които искат да си вадят хляба със спедиция.
Местоположение: Бояна не е центъра на София.
Колеги: Това е може би големият минус. Всеки е най - великият. Всеки смята, че може много и не зачита останалите. Държи се като спедитор с колегите си, а не като колега. Колегиалността и човечността отстъпват на малко по - заден план. За повечето най - важен е TTL - ът да на плюс безкрайност.
Работна среда: добре сработени отдели. Никаква комуникация и координация обаче по между им. Много кряскане и много нерви за адски дребни нещица. Разбира се, ако си гледаш работата, а не обръщаш внимание на глупостите всичко е ОК и кошерът не прави впечатление.

Фирмата е доста силна и развиваща се и ще продължава да се развива, което от своя страна ти дава -
1. Работиш в утвърдила се и уважавана компания.
2. Получаваш добра заплата.
3. Обуачават те (та даже те и глезят много често).
4. Ти самият се научаваш да бъдеш професионалист.
, но...
5. Работата е много и не ти остава време за друго.
6. Ако си много отдаден на работата в един момент може и да ти изгърмят бушоните.


-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
0

Ами и моето мнение е като на предишните .Как може в 21 век да не се държи на хората които им изкарват заплатите не се прибират при семействата си по 10-15 дни без почивка и да се осигуряват на 250лв......no coment


-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Imam poznati koito rabotq tam i tova koeto znam e 4e tova mqsto ne e za svestni hora, ako si nahusan kompleksar, naduhan da pravish intrigi moje da se 4uvstvash dobre.


-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-5

За съжаление работех преди известно време в тази фирма... за хора които харесват някой да ги командва постоянно като войници и всеки да им се прави на шеф с неговите си претенции това е мястото!Ако иска да взима заплата малко повече от една чистачка и да бъде усигурявана на минимума ...ТОВА Е МЯСТОТО !!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?