Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"ПАРАЛЕЛ ПРОЕКТ" ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ж.к. ИЛИНДЕН, бл. 60, вх. А, ет. 2, ап. 5&markers=София,ж.к. ИЛИНДЕН, бл. 60, вх. А, ет. 2, ап. 5

"ПАРАЛЕЛ ПРОЕКТ" ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Неудобно ми е да пиша чак. Имам един подаден проект по Технологична и той е в резервите. По всяка вероятност ще бъде одобрен, ако отпуснат допълнителни 100 млн. лв. по схемата. И един сключен договор по програмата. Така че - заповядайте да ви върна парите. Няма проблеми.
Да фирмата ми е новорегистрирана, пролетта на 2015. Преди това бях в съдружие във фирма Инвеста проект, за която също е създаден профил и пише същото. Не знам и защо. Нито съм пускал обяви за наемане на хора, нито имам такова намерение. За 7-8 месеца от датата на регистрацията на фирмата не съм написал 1000 проекта, защото това не е и необходимо. Вземам скъпо като цяло, но пък си избирам клиентите и държа проектите ми да са успешни. Както споменах - 1 резерва по Технологична от 1 проект. По 4.1. имам написани 4 проекта, от които 3 ще се одобрят, а един ще се обжалва. По Ново работно място имам подадени 5 проекта, всички над 300 000 лв и с реални шансове за успех. Престои Безопасен труд и Квалификационни услуги, по първата схема съм договорил десетина проекта, повече не са ми и необходими. През останалото време си довърших личен проект, който направих за удоволствие и от любов към планината. Все пак съм се вричал във вечна вярност в Ягодинската пещера, та трябваше да дам своя дан за развитието на региона. www.parallelproject.net . Заповядайте, наслаждавайте се на красиви пейзажи и особено на прекрасните клипове, които ще намерите в Галерията. Там не пише нищо за бизнес, нито имам някакъв интерес, просто е красиво. Това е. За кандидатите за работа - нямам намерение в скоро време да назначавам хора. За другите заинтересовани - някой любезно ми е постнал контактите по-горе, но те не са никаква тайна - има ги на сайта на Търговския регистър. И да, фирмата ми е регистрирана на домашния ми адрес - да не каже някой после, че се крия. Заповядайте, добре дошли!


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Внимание - мошеник! Бягайте от фирма "ПАРАЛЕЛ ПРОЕКТ" ЕООД.

Подписах договор със собственика на фирмата РУСЛАН ЙОРДАНОВ КЪНЕВ за изготвяне на проект по ОПИК "Подобряване на производствения капацитет в МСП". Взе ми парите и само ме разиграваше няколко месеца с документи, за да имитира някаква дейност, но така и не ми изготви проекта, за който бях платил. Взе ми парите и нищо не направи.

Наложи се спешно да ползвам друг консултант, за да ми изготви проекта, за да не изпусна срока за входиране.

Като проверих фирмата, оказа се новорегистрирана на домашния адрес на този мошеник, няма персонал, няма отчети...празен балон.

Г-н Кънев, така и така нищо не направихте, но поне ми върнете парите, защото ще ви дам на адвокат!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?