Работодател

Вътрешна информация за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
Добавяне на мнение за фирма

Правила за писане на мнения:

• Уважавайте себе си, за да ви уважаваме и ние!
    Пишете коментарите си така, че да не се срамувате от тях по късно. Ако избягвате дребнавите нападки и пишете по съществор мнението ви ще има по голямо влияние.
  • Потърсете фирмата преди да пишете мнение!
    Ако фирмата вече я има, а вие пишете мнение като за нова, то мнението ви ще отпадне. Ако имате забележки по информацията за самата фирма, пишете ни на info@bgrabotodatel.com
  • Не маркирайте само -5 или само +5!
    Обмисляйте добре вашите оценки. Ако слагате само екстремни оценки, мнението няма да бъде зачетено, защото ще се счита за несериозно!
  • Вашите оценки ТРЯБВА да бъдат защитени с подобаващ коментар(обяснение)
    Пишете обстоятелствени коментари. постарайте се да не използвате вътрешнофирмен жаргон. Хората, които ги четат, по всяка вероятност, не са от фирмата.
  • Пишете мнението по същество!
    Сайта е за работната атмосфера и трудовите условия във фирмите все пак!
  • Пишете културно! Пишете на КИРИЛИЦА!
    Ругатни и расистки изказвания няма да бъдат толерирани. Коментари съдържащи личностни нападки и цинизми ще бъдат изтривани. Не пишете коментарите си само с главни букви.
  • Мненията насочени към администраторите на сайта се трият!
    Ако имате какво да кажете на администраторите пишете на info@bgrabotodatel.com. При смесване на мнение към администраторите и за работодателя е много вероятно да бъде изтрито цялото! Това е защото НЕ радактираме мнения към работодатели и не ни оставяте избор, а не защото така ни харесва!

Вашето мнение Е ВЕРОЯТНО да бъде изтрито от администраторите на Bgrabotodatel.com ако не са спазени горните правила!

За повече подробности прочетете и

Първо съобщете името на фирмата, и града, в който се намира:

Име на фирмата:
Град (централа):
Уебсайт:
Сега оценете фирмата на база на тези характеристики.
Оценка -5 означава УЖАСНО, оценка +5 означава ОТЛИЧНО:

Местоположение:
Колеги:
Работна среда:
-5 -4 -3 -2 -1 0 1 2 3 4 5
Сега Вие можете да изкажете мнението си. Обяснете дадените оценки! В противен случай мнението Ви ще бъде ИЗТРИТО!

Моля пишете на КИРИЛИЦА!
символа остават (лимит: 6000 символа)
Въведете Име или псевдоним:
лично име и фамилия е най авторитетно. нецензурен псевдоним е причина за изтриване на цялото мнение!

Използването на чуждо име е ЗАБРАНЕНО! още ...
Вие сте?
Обект / отдел:
Град (месторабота):
Моля, въведете следния код,
за да изпратите Вашия коментар!

(кодът е изписан само с числа)

Изпратете Вашето мнение:

Връзки

Сайтове за работа

Институции

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com достига до вас благодарение на Streaming Video Provider. Streaming Video Provider предлага професионални web видео услуги за бизнес клиенти. SVP позволява лесно да се публикува и управлява видео в интернет с качество далеч отвъд възможностите на системите за видео споделяне и предлага множество улеснения за бизнес клиенти. За повече информация, посетете сайта на Streaming Video Provider на адрес www.streamingvideoprovider.co.uk.
BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

21832 мнения за 2859 фирми!